Pittsburgh- Los Angeles: 1

FIbookmaker
19 helmikuun, 2024
26 Näkymät

Meidän valintamme: Pittsburgh Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh, Pittsburgh: Pittsburgh- Los Angeles: 1

19.02.2024 00:07

Pittsburghissa vietetään tänään suuria juhlia. Jaromir Jagrin numero 68 tulee areenan katon alle, ja Jagr tekee virallisesti rauhan ensimmäisen NHL-joukkueensa kanssa. Jagr on ollut Pittsburghissa nyt muutaman päivän, ja voidaan sanoa, että ”Jagrmania” on todella vallinnut. Tshekkilegenda on jo tavannut Mario Lemieuxin illallisella ja käynyt harjoittelemassa nykyisen joukkueen kanssa. Tähdet Sidney Crosby ja Evgeni Malkin hehkuttivat sitä, että he voivat olla samalla jäällä esikuvansa kanssa. Sadat fanit taputtivat hänelle.

Jagrilla on ollut jo muutama muukin muodollisuus. Eräällä juhlaillallisella hän jopa kommentoi lähtöään joukkueesta, mitä monet fanit pitävät petoksena. Mutta näyttää siltä, että kaikki on kipinöity ja tänään illalla Los Angelesia vastaan pelattavassa ottelussa on luvassa todellinen show. Jagr on Pittsburghissa ikoni. Ei ehkä yhtä suuri kuin Lemieux tai edes Crosby, mutta hän vie fanit takaisin 90-luvulle, jolloin Jagr dominoi. Se tulee olemaan valtava motivaatio nykyisille pelaajille. He ovat läsnä seremoniassa.

Amerikkalaiset osaavat järjestää show’n, ja toivotaan, että se on tänään näyttävä ja vetää joukkueen yhteen hienoon esitykseen. Etuna voi olla myös se, että Los Angeles on matkalla ja pelaa toisena peräkkäisenä päivänä matkan takia ja neljäntenä viimeisen kuuden päivän aikana. Kings tulee olemaan väsynyt.

Mistä kannattaa lyödä vetoa: Crosby ottaa sen itseensä. Hän ei anna minkään pilata Jagrin iltaa tänään. Pittsburgh ottaa tänään mallia areenan hienosta tunnelmasta ja voittaa väsyneen vastustajan.

Luottamus: 8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker