Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 jalokiviä.

FIbookmaker
20 helmikuun, 2024
25 Näkymät

Meidän valintamme: Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 helmiä

20.02.2024 13:00

Karolina Pliskova ei pelannut viime viikolla välieräotteluaan Iza Swiatekia vastaan alaselkäkivun vuoksi. Väsymyksellä oli myös suuri merkitys tähän siirtoon, sillä tsekkipelaaja oli pelannut kahdeksan ottelua kahdeksan päivän aikana ja hänellä oli, kuten sanotaan, ollut kädet täynnä töitä. Parin päivän tauon jälkeen hän otti maanantaina uuden ottelun, tällä kertaa Dubain 1000 turnauksen ensimmäisellä kierroksella, ja voitti Kiinan Shuai Zhangin.

Koska Pliskova ei pelannut Dohassa välierissä lainkaan, hänen voittoputkensa ei katkennut, ja hän voitti kymmenennen peräkkäisen ottelunsa. Yhdettätoista voittoa hän yrittää sitten tiistaina, kun hän saa vastaansa vasta yhdeksäntoista vuotta täyttävän Ashlyn Kruegerin.

Amerikkalainen kukisti avauskierroksella ranskalaisen Caroline Garcian kolmessa erässä hyvittääkseen Dohan horjahduksensa, jossa hän putosi ensimmäisellä kierroksella. Kaikkiaan hän on voittanut tällä kaudella seitsemän ottelua ja hävinnyt kuusi. Hän voitti kuitenkin valtaosan otteluistaan karsinnoissa (yhteensä viisi).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Pliskova on loistavassa kunnossa ja lähtee Dubain toiselle kierrokselle suosikkina. Ottaen huomioon hänen viime viikkojen esityksensä, olisi suuri yllätys, jos hän ei voittaisi nuorta ja kokematonta amerikkalaista. Kertoimia voi mukavasti nostaa pienellä tasoituksella.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker