Murray A. – Mensik J.: 2

FIbookmaker
21 helmikuun, 2024
26 Näkymät

Meidän valintamme: Murray A. – Mensik J.: 2

21.02.2024 14:00

Britannian Andy Murray on kamppaillut tällä kaudella. Entinen maailmanlistan ykkönen odotteli ensimmäistä voittoaan vuonna 2024 aina tiistaihin asti, jolloin hän voitti Alexandre Mullerin 6-1, 7-6 Dohassa, Qatarissa. Murray oli hävinnyt kaikki neljä otteluaan turnauksissa tähän kohtaamiseen asti.

Ei niin hyvässä vireessä hän kohtaa sukupolvien yhteenoton Jakub Mensikin kanssa. Kun Murray on nyt 36-vuotias, Mensikov on vasta 18-vuotias. Hän on kuitenkin jo osoittanut olevansa merkittävä lahjakkuus miesten tenniksessä ja raivaa tietään kohti maailman sadan parhaan joukkoa.

Tällä kaudella Mensik pääsi Canberran Challenger-turnauksen finaaliin ja Manaman Challenger-turnauksen välieriin. Australian avoimissa hän onnistui karsinnoissa ja eteni Denis Shapovalovin ohi toiselle kierrokselle, jossa hän putosi viidessä erässä suosikkina olleelle Hubert Hurkaczille. Dohassa hän voitti suosikkina olleen espanjalaisen Davidovich Fokinan kahdessa erässä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Muodoltaan Mensik on monta kertaa parempi. Murraylla on edelleen ominaisuuksia, mutta ikää ei voi pysäyttää ja toistaiseksi kausi on ollut surkea. Tshekkiläinen tennispelaaja etenee Dohassa puolivälieriin.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker