Ceske Budejovice – Litvinov: yli 5.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
22 helmikuun, 2024
30 Näkymät

Meidän vinkkimme: Voitto: Bovinov on voittaja, mutta ei ole vielä selvillä: České Budějovice – Litvínov: ottelussa yli 5,5 maalia

22.02.2024 17:30

Extraligan 48. kierroksella kohtaavat pöytänaapurit. Seitsemäntenä oleva Motor on pisteen jäljessä kuudentena olevaa Litvínovia. Kaksintaistelu on ratkaiseva myös neljännen sijan kannalta, joka takaa pudotuspelien puolivälieräpaikan. Budějovice on kaksi pistettä neljäntenä olevaa Kometaa jäljessä, Verva yhtä, vaikka molemmat joukkueet ovat pelanneet yhden ottelun enemmän kuin Brno.

Vítkovicessa pelatun hurjan ottelun jälkeen, jonka se voitti 7:5, Motor isännöi kotonaan toiseksi viimeistä edellisenä olevaa Mladá Boleslavia. Eteläböömiläiset eivät kuitenkaan onnistuneet jatkamaan tykitystä Ostravassa ja kaatuivat 0:1 Bruslařille, vaikka voittivat laukaukset maalia kohti ylivoimaisesti 34:13. Jos Motor haluaa ajatella neljän parhaan joukkoon pääsyä, sen on alettava muuntaa mahdollisuutensa.

Vierailija Litvínov on ottanut viidestä viime ottelustaan vain neljä pistettä, tehnyt yhteensä 22 maalia ja voittanut vain Mladá Boleslavin. Tällä hetkellä Vervalla on suuri ongelma puolustuksessa, eivätkä sen maalivahditkaan ole parhaassa kunnossa. Viime kierroksella Karel Mlejnekin suojatit eivät pysyneet vastustajansa perässä, vaikka he olivat aktiivisempia laukaisuosastolla, Třinecin kolmen ylivoimamaalin ansiosta, ja kaatuivat 5:2.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Ottaen huomioon molempien joukkueiden aseman ja ottelun tärkeyden, voimme odottaa tasaista ottelua. Litvínovin viidessä viimeisessä vierasottelussa on tehty vähintään 5 maalia varsinaisella peliajalla. Päätämme siis lyödä vetoa suuremman maalimäärän puolesta.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker