Granada – Valencia: Alle 2.5 maalia per peli

FIbookmaker
24 helmikuun, 2024
29 Näkymät

Granada – Valencia: Alle 2,5 maalia

24.02.2024 14:00

Granada isännöi Almeriaa viimeisellä kierroksella liigan kahden huonoimman joukkueen yhteenotossa ja tuloksena oli 1-1-tasapeli. Kyseessä oli Granadan kolmas tasapeli peräkkäin, sillä aiemmin se on tehnyt 3-3-tasapelin Barcelonan kanssa ja 1-1-tasapelin Las Palmasin kanssa. Kotijoukkue on kuitenkin odottanut voittoa jo kuusi kierrosta (0-3-3), minkä vuoksi se ei vieläkään pääse irti putoamisvyöhykkeeltä. Granada on kuuden pisteen päässä Granadasta pelastukseen ennen 26. kierrosta.

Valenciassa tunnelma on paljon iloisempi. Toisin kuin viime kaudella, lepakot eivät ole pudotustaistelun edessä, ja päinvastoin Valencia voi jopa toivoa sijoittuvansa cupissa. Kahdeksannelta sijalta he ovat neljä pistettä jäljessä TOP6:sta. Valencia ei kuitenkaan ole tehnyt kahteen viimeiseen kierrokseen yhtään maalia (Las Palmas 0-2, Sevilla 0-0) ja on tehnyt vain neljä maalia kuudessa edellisessä ottelussaan. Myös kotijoukkue on ollut yhtä (epä)tuottava kuudessa edellisessä ottelussa, ja kun sen viidestä maalista kolme on tehty yhdessä ottelussa Barcelonaa vastaan, lauantaina Los Cármenesissa ei tulla näkemään maalipaikkoja.

Mitä kannattaa lyödä vetoa:

Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Valencian niukkaan voittoon (1:0) ja uusintaottelusta tullee maalien suhteen melko lailla köyhempi. Hyvä vaihtoehto voisi olla veto underille.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker