Griekspoor T. – Shelbayh A.: Griekspoor T./+18,5 jalokiviä

FIbookmaker
26 helmikuun, 2024
26 Näkymät

Meidän valintamme: Griekspoor T. – Shelbayh A.: Griekspoor T./+18,5 jalokiviä.

26.02.2024 15:20

Ilman villiä korttia Abedallah Shelbayh ei olisi Dubain kaltaisen suuren turnauksen pääturnauksessa. Vaikka nuori jordanialainen ei ole huono tennispelaaja, hän on vielä kaukana siitä, että hän kuuluisi esimerkiksi maailman sadan parhaan joukkoon pyrkiviin. Ja on kyseenalaista, pääseekö hän sinne koskaan, sillä kilpailu on suurta.

Dubain villi kortti tarkoittaa hänelle kuitenkin noin 23 000 dollarin shekkiä, mikä on myös erittäin tärkeää hänen kehityksensä kannalta. Se on myös mahdollisuus pelata hyvää vastustajaa vastaan ja ehkä jopa saada yllätystulos.

Avauskierroksella hän kohtaa hollantilaisen Tallon Griekspoorin, joka on erittäin hyvässä kunnossa ja on tietenkin ottelun vahva suosikki.

Griekspoor lähti Australian avointen kolmannen kierroksen ja Davis Cupin karsintoihin osallistumisen jälkeen Rotterdamin sisäturnaukseen, jossa hän loisti etenemällä välieriin. Siellä hän putosi yhdelle tämän hetken parhaista pelaajista, Jannik Sinnerille.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Maailmanlistalla 28. sijalla oleva Griekspoor vahvistaa suosikin roolinsa maailmanlistan kolmannesta sadasta jäsentä vastaan, minkä hän lopulta myös tekee. Hän tulee menestymään ottelussa, mutta ottelua pelataan vähintään 19 erää.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker