Mensik J. – Davidovich Fokina A.: 1

FIbookmaker
28 helmikuun, 2024
25 Näkymät

Vinkkimme: Mensik J. – Davidovich Fokina A.: 1

28.02.2024 15:00

Jakub Menšík on aloittanut kauden erittäin hyvin. Lahjakas tsekki parantaa käytännössä viikko viikolta sijoituksiaan. Maanantaina hän jopa murtautui ensimmäistä kertaa sadan parhaan joukkoon, jonka nuorin jäsen hän on 18-vuotiaana teini-ikäisenä sijalla 87.

Hän aloitti kauden finaalipaikalla Canberran Challengerissa. Australian avoimissa hän pääsi karsinnan kautta pääturnauksen toiselle kierrokselle, jossa hän vei vahvasti suosikkina olleen puolalaisen Hurkaczin viiteen sarjaan. Viime viikolla hän hurmasi tennismaailman esiintymällä loppuottelussa ATP-turnauksessa Dohassa, Qatarissa.

Prostejovista kotoisin oleva pelaaja nousi avauskierroksella elämänsä voittoon 7:6 ja 6:4 Alejandro Davidovich Fokinasta, jota vastaan hän otti ensimmäisen voittonsa ATP-turnauksessa. Kohtalon mukaan Mensik kohtaa espanjalaisen tennispelaajan myös Dubaissa, kierrosta pidemmällä kahdeksannella kierroksella.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Tšehovin aggressiivinen peli kannatti viikko sitten Davidovich Fokinaa vastaan, eikä ole mitään syytä, miksei se voisi tehdä niin Arabiemiraateissa. Yltiöpäinen Mensik on skalpeerannut sellaisia pelaajia kuin Rubljov, Murray ja Monfils. Dubaissa hän on jo onnistunut yllättämään entisen maailmanlistan 12. kroatialaisen Čorićin. Kertoimet 2,10 ovat tässä tapauksessa yksinkertaisesti pakko yrittää.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker