Zlín – Venetsia: yli 183,5 pistettä pelissä

FIbookmaker
29 helmikuun, 2024
23 Näkymät

Ennusteemme: Zlínin ja Zlínin joukkueiden välinen ottelu: Zlínin ja Zlínin joukkueiden välinen ottelu: Zlín – Venetsia: yli 183,5 pistettä ottelussa.

29.02.2024 17:00

Miesten lentopallon Extraliigassa on vuorossa runkosarjan kaksi viimeistä kierrosta, joissa taistellaan viimeisestä alkusarjapaikasta.

Kärkikymmenikön kannalta ratkaiseva ottelu pelataan Zlínissä, jossa vastaan asettuu kymmenenneksi sijoittunut Venice nad Jizerou. Vierailijat ovat paremmissa lähtökohdissa, kotijoukkue on neljä pistettä jäljessä. Heidän motivaationsa on erilainen, sillä taulukon viimeisellä sijalla he yrittävät torjua karikot ja mahdollisen putoamisen huippukilpailusta, jossa he ovat olleet yhtäjaksoisesti mukana 35 vuotta.

Zlíniä pitää lähellä pohjaa huono kotietu (2-8), se voitti avausottelun Ústía vastaan hallissaan, mutta ilahdutti sen jälkeen fanejaan vain viisieräisellä voitolla Beskydyä vastaan. Joka tapauksessa Zlín onnistui kotonaan ottamaan vähintään yhden sarjan kaikilta vastustajiltaan, paitsi otteluissa kärkikaksikon (Lvi Praha, Kladno) kanssa, ja monet sarjat ratkaistiin tiukoissa lopuissa.

Venetsia hyötyi erityisestä sisäpelipaikastaan, he eivät pelanneet paljon ulkona, ottivat vain kuusi pistettä vieraskentiltä ja pelasivat vähiten sarjoja (9) kaikista kilpailuun osallistuneista. Nyt heidän on kuitenkin tehtävä töitä myös Zlínissä, jossa he viime kaudella ottivat vain yhden sarjan kolmessa kaksintaistelussa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmat joukkueet panostavat täysillä, voit odottaa köydenvetoa jokaisesta vaihdosta ja erittäin pitkää peliä. Loppujen lopuksi ensimmäinen Venetsiassa jouduttiin ratkaisemaan tie-breakilla. Ottelun kokonaispistemäärä voi nousta 200 pisteeseen.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker