FC Sevilla – Real Sociedad: Ottelun tulos – tuplavinkki: Sevilla hävisi

FIbookmaker
2 maaliskuun, 2024
23 Näkymät

Ennusteemme: Sevilla voitti Sevillan ja Sevilla voitti Sevillan: FC Sevilla – Real Sociedad: Ottelun tulos – tuplavihje.

02.03.2024 14:00

Sevilla pyrkii lauantaina hyödyntämään sitä, että Real Sociedad käy läpi kauden toistaiseksi heikointa jaksoaan. Baskit kaatuivat yllättäen Copa del Reyn välierissä Mallorcaa vastaan (0-0 vieraissa, 1-2 jatkoajan jälkeen kotiottelussa uusintaottelussa), pelasivat heikosti myös Mestarien liigan välierissä (0-2 Pariisissa) ja ovat voittaneet vain yhden viidestä viimeisestä La Ligan ottelustaan (1-2-2). Viikko sitten se hävisi 1-3 kotonaan Villarrealille ja tiistaina Mallorcalle edellä mainitussa Kansallisen cupin välierän uusintaottelussa.

Sevilla sen sijaan kokee tähänastisten tulostensa valossa varsin onnistuneemman kulun. Viime kierroksella se hävisi kärkijoukkue Real Madridille, mutta kaatui Santiago Bernabéulla vain yhdellä maalilla (0:1). Andalusialaiset ovat ottaneet neljästä edellisestä liigaottelustaan kahdeksan pistettä (2-2-0).

Mitä kannattaa lyödä vetoa:

Molempien joukkueiden nykykunto tasoittaa kertoimet ja tekee jopa kotijoukkueesta lievän suosikin otteluun, vaikka Sevilla onkin vasta 15. sijalla, kun taas vieraat ovat 7. sijalla. Erreale on kuitenkin ollut todella vaikeuksissa viime aikoina, lisäksi joukkue hajottaa voimiaan kolmessa kilpailussa, ja tämä näyttää kostautuvan kauden loppuvaiheessa. Sevillan tappio.

Itseluottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker