Real Sociedad – PSG: enemmän kuin 2.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
5 maaliskuun, 2024
25 Näkymät

Ennusteemme: Real Sociadin voittajaksi selviytyy Sociedadin joukkue: Real Sociedad – PSG: ottelussa yli 2,5 maalia

05.03.2024 21:00

Real piti lähes tunnin ajan pariisilaisten tähtihyökkääjät loitolla, mutta hetken huolimattomuus riitti ja perusryhmien vahvin puolustus antautui kahdesti. Mbappén ja Barcolan maalit veivät PSG:n kahden maalin johtoon ennen San Sebastianin revanssia.

Baskien on voitettava vähintään kahdella maalilla pakottaakseen jatkoajalle. Edellisen kerran he voittivat omalla stadionillaan marraskuussa, ja sen jälkeen he ovat odottaneet voittoa seitsemän ottelua. Viimeisestä yhdeksästä ottelustaan se on voittanut vain kerran heti Pariisin tappion jälkeen, kun se hävisi lauantaina Sevillassa 2-3 huomattavasti pienemmällä kokoonpanolla. Vaikka osa poissaolijoista saattaa toipua tällä välin, Real on jälleen heikentynyt ja Pariisin tapaan se kaipaa avainpuolustaja Elustondoa. Imanol Alguacil säästi viikonloppuna useita kantavia voimia (Merino, Le Normand, Traore, Oyarzabal, Kubo) heittääkseen kaikki voimansa PSG:tä vastaan.

Vaikka vierailijat toivat Iberian niemimaalle suotuisan tuloksen, ei seurassa ole rauhaa. PSG pelasi toisen kerran peräkkäin tasapelin Ligue 1:ssä ja Monacossa saavutetun maalittoman tasapelin jälkeen puhutuin nimi oli Kylian Mbappé, jonka valmentaja Luis Enrique veti puoliajalla pois ja lisäsi myöhemmin, että joukkueen on totuttava tulevaisuuteen ilman tähtihyökkääjää, mikä vahvisti defacto huhut hänen kesäisestä lähdöstään. Hänen vaihtonsa jälkeen joukkueen esitys piristyi, mutta se ei riittänyt voittoon, ja pariisilaiset saivat kiittää pisteestä maalivahti Donnarummaa. Jos PSG haluaa kuitenkin miettiä menestystä Mestarien liigassa, se tarvitsee Mbappéa, hän ei tarvitse lisämotivaatiota miljoonakilpailussa muutenkaan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Realin on panostettava hyökkäyskorttiin, mutta sen on myös varottava takaovea, joka on viime peleissä jätetty auki, ja se antaa PSG:n nopeille hyökkääjille Mbappén johdolla mahdollisuuksia murtautua. On siis varsin todennäköistä, että uusintaottelussa tehdään enemmän kuin kaksi maalia. Molemmilla joukkueilla voi olla mahdollisuuksia.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker