České Budějovice – Karlovy Vary: 1

FIbookmaker
6 maaliskuun, 2024
24 Näkymät

Meidän vinkkimme: České Budějovice – Karlovy Vary: 1

06.03.2024 17:30

Extraligan pudotuspelien alkukierros alkaa keskiviikkona. Yhdessä neljästä kolmen ottelun voittosarjasta kohtaavat suosikit České Budějovice ja Karlovy Vary, jotka yrittävät yllättää suosikin.

České Budějovice ei päättänyt runkosarjaa positiivisesti, vaan kärsi viimeisellä kierroksella kovan 2:7-debatan Pardubicea vastaan. Muuten he voivat olla tyytyväisiä kahden viime viikon tuloksiin, sillä ennen tätä ikävää tappiota he onnistuivat voittamaan kolme kertaa peräkkäin. Tämän putken aikana se voitti myös Karlovy Varyn 3:0.

Vaikka energiapelaajilla oli erittäin hyvä runkosarjan loppu, kun he voittivat Spartan 5:1 ja Kladnon 4:1, heidän suorituksensa edellisillä viikoilla oli surkea. Tammikuun lopun jälkeen he ovat pelanneet kolmetoista kierrosta ja poistuneet jäältä kymmenen kertaa tappioin. Tämä on pääsyy siihen, että Karlovy Vary sijoittui Extraligan taulukossa yhdelletoista sijalle ja joutuu pelaamaan kuudenneksi sijoittunutta Budějovicea vastaan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vaikka kauden alkupuoliskolla Karlovy Vary onnistui voittamaan České Budějovicen kahdesti runkosarjan lopun lähestyessä ja joukkueiden siirtyessä korkeammalle sarjatasolle, České Budějovice voitti kahdesti 3-0 (kerran kotona, kerran vieraissa). Tämä trendi jatkuu myös sarjan alussa ja Budějovice menee johtoon.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker