Giorgi C. – Noskova L.: Noskova ja yli 17,5 peliä.

FIbookmaker
8 maaliskuun, 2024
23 Näkymät

Meidän valintamme: Giorgi C. – Noskova L.: Noskova ja yli 17,5 peliä.

09.03.2024 01:05

Linda Noskova lähtee arvostettuun WTA 1000 -turnaukseen Indian Wellsissä Yhdysvalloissa toisen kierroksen ottelulla. Hänen vastustajansa on italialainen Camila Giorgi.

Noskova on turnauksen 26. sijoitettu, joten hänellä oli avauskierroksella vapaapotku. Rankingissa 19-vuotias tshekki on tällä hetkellä vain yhden sijan jäljessä parhaasta sijoituksestaan 29. sijalla. Hän aloitti kauden välieräpaikalla Brisbanessa. Australian avoimissa hän voitti maailmanlistan ykkösen, Puolan Shwiatekin päänahan ja pelasi Grand Slam -välierän. Edellisen kerran Vsetínistä kotoisin oleva pelaaja pääsi kahdeksannelle kierrokselle Dohassa, jossa hän hävisi kolmessa erässä nousukuntoiselle maanmiehelleen Karolina Pliskovalle helmikuun puolivälissä.

Giorgi on entinen maailmanlistan 26. pelaaja, mutta tällä hetkellä hän on sijalla 106 ja kerää lähinnä tappioita. Indian Wellsissä hän päätti neljän peräkkäisen tappion pitkän putken, kun hän kukisti ensimmäisellä kierroksella San Diegon tuoreena mestarina turnaukseen saapuneen väsyneen brittiläisen Boulterin 6-3 ja 6-2. Hän ei ole vielä voittanut. 32-vuotias italialainen eteni pisimmälle Kalifornian aavikolla debyytissään vuonna 2014. Hän pelasi silloin kahdeksannella kierroksella, mutta ei ole sen jälkeen päässyt toista kierrosta pidemmälle.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Noskova pelaa ensimmäisen kilpailullisen ottelunsa kolmeen viikkoon, joten on mahdollista, että hän palaa optimaaliseen vauhtiinsa vielä jonkin aikaa. Häntä pidetään kuitenkin oikeutetusti suurena suosikkina haparoivaa vastustajaa vastaan, joka kykenee tuottamaan valtavan määrän virheitä. Yhdistettynä edellä mainittuun hän suosittelee yhdistämään Noskovan etenemisvihjeet ja vähintään 18 pelattua peliä, jotta saataisiin paljon mielenkiintoisempi kerroin.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker