Genova – Monza: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei

FIbookmaker
9 maaliskuun, 2024
34 Näkymät

Vinkkimme: Genova – Monza: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei

09.03.2024 20:45

Genova ja Monza eivät yllättäneet viime kierroksella. Molemmat joukkueet hävisivät kaksinkamppailuissa vahvempia vastustajia vastaan, Genoa hävisi kärkijoukkue Interille 1:2 tiukan taistelun jälkeen ja Monza hävisi kotonaan AS Romalle 1:4. Mikään ei kuitenkaan muuta niiden asemaa hiljaisessa keskikastissa.

Genoa pysyi 12. sijalla kahdeksan pisteen erolla 13. Empoliin, joten sen osallistuminen pelastustaisteluun on edelleen hyvin epätodennäköistä. Lisäksi se on hävinnyt kotikentällään vain yhden kymmenestä viimeisestä kilpailullisesta ottelustaan (5-4-1), ja valmentaja Alberto Gilardinon suojatit ovatkin luottavaisia päästessään takaisin voittoputkeen.

Maalivahti Di Gregorion läpäisemättömyys päättyi viime kierroksella, kun Monza sai kotonaan AS Romalta neljä maalia, oli maalissa kuka tahansa. Se oli kuitenkin Monzalle ensimmäinen tappio viimeisen kuuden kierroksen aikana (3-2-1), jolloin se piti maalinsa puhtaana neljä kertaa. Heidän pyrkimyksensä kärkikahinoihin ei ole suinkaan ohi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Monza voitti kauden ensimmäisen ottelunsa kotonaan 1-0. Vierailijoiden vankka puolustus haluaa hyvittää viimeisimmän rökäletappionsa, eikä tälläkään kertaa kannata odottaa isoa maalia.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker