Lecce – Hellas Verona: 1

FIbookmaker
10 maaliskuun, 2024
29 Näkymät

Lecce – Hellas Verona: 1

10.03.2024 12:30

1-1-tasapeli Frosinonessa päätti Leccen kolmen ottelun tappioputken ja se lähtee tälle kierrokselle 13. sijalla, mutta vain kahden pisteen etumatkan päässä putoamisviivasta. Verona, joka matkustaa etelään toiseen ratkaisevaan otteluun, nousi viime kerralla sieltä pois voitettuaan Sassuolon 1-0.

Lecce palaa kotiin, jossa se on esiintynyt tällä kaudella erittäin hyvin. Heidän ennätystään ovat hieman pilanneet viimeaikaiset pelit vahvoja joukkueita vastaan, sillä kotijoukkue kohtasi täällä peräkkäin Juventuksen, Fiorentinan ja Interin, joilta se sai yhteensä yhdeksän maalia. Kolme pistettä he silti onnistuivat ottamaan voittamalla Fiorentinan (2-1).

Samaa ei voi sanoa Veronan esityksestä vastustajan kentällä. Vaikka vierailijat eivät olekaan toinen niistä kahdesta joukkueesta, jotka eivät ole voittaneet tällä kaudella kertaakaan vieraissa, onnistuivat he viimeksi ensimmäisessä vieraskierroksessa ja 13 seuraavassa vierasottelussaan ovat saaneet vain kolme maalia (0-3-10). Vain Salernitana (kahdeksan) on tehnyt silloin yhdeksää vierasmaaliaan vähemmän.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Lecce voi pärjätä hyvin kotonaan, minkä voivat vahvistaa suosikit kuten Lazio (2:1), Fiorentina (2:1), Bologna (1:1) ja AC Milan (2:2).

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker