Errani S. – Wang Yaf.: 2

FIbookmaker
13 maaliskuun, 2024
23 Näkymät

Vinkkimme: Errani S. – Wang Yaf.: 2

13.03.2024 16:15

Yhdysvaltain Charlestonissa pelattavassa WTA 125 -turnauksessa, joka vastaa miesten Challengers-turnausta, välierissä kohtaavat kolmekymmentäkuusi-vuotias italialainen Sara Errani ja seitsemän vuotta nuorempi kiinalainen Ya-fan Wang. Jälkimmäinen on suosikki.

Errani yrittää edelleen taistella ajan hammasta vastaan ja enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi hän pitää edelleen maailmanlistalla noin 100. sijaa. Tosin hänellä on ollut vähän huonoa tuuria. Tällä kaudella hänellä ei kuitenkaan mene kovin hyvin. Useimmissa turnauksissa hän on sijoittunut jo karsintoihin, ja vain Clujissa hän onnistui voittamaan ottelun korkeimmalla kierroksella pääturnauksessa. Lopulta niitä tuli kaksi ja hän selviytyi puolivälieriin, jossa hän sai kepillä Karolina Pliskovalta.

Sen sijaan Ja-fan Wang on edennyt Australian avoimissa kolmannelle kierrokselle, mikä oli suuri yllätys, aivan kuten Hua Hinin WTA-turnauksen välieriin pääsemisestä oli kaukana odotuksista. Sitten hän selviytyi puolivälieriin toisessa WTA-turnauksessa Austinissa maaliskuun alussa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Jos mennään puhtaasti tilastojen mukaan, Kiinan Wang on selvä suosikki. Hän on onnistunut ottamaan useita voittoja huippupiirissä, kun taas Errani on ylivoimaisesti jäänyt karsintoihin tai ensimmäisille kierroksille. Vanhetessaan osa Erranin laadusta poistuu pelistä, mikä tulee näkymään hänen ja Wangin välisessä kohtaamisessa.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker