Pilsen – Servette: 1

FIbookmaker
14 maaliskuun, 2024
25 Näkymät

Vinkkimme: Plzen – Servette: 1

14.03.2024 18:45

Plzeň sai tshekkijoukkueista parhaan tuloksen EM-kisoissa, kun se pelasi Sveitsissä 0-0-tasapelin. Pelillisesti peli ei ollut loistavaa, mutta joukkue osoitti vankkaa puolustusta ja kurinalaisuutta. Joka tapauksessa he lähtevät uusintaotteluun paremmalla mielellä kuin vastustajansa.

Viktoria on luottavainen loppuunmyydyn yleisön edessä, ja se sai itseluottamusta myös viikonlopun ottelusta Spartaa vastaan, jonka se murskasi 4-0. Valmentaja Koubek voi luottaa joukkueen parhaaseen maalintekijään Pavel Šulciin, joka oli viikko sitten poissa korttien takia. Hänen läsnäolollaan joukkue on saamassa lisää hyökkäysvoimaa, ja mahdollisuudet Pilsenin läpimenoon ovat varsin hyvät. Joukkuetta koristavat loistavat vakiopelit, mutta monet pelaajat pystyvät uhkaamaan myös laukauksilla boksin ulkopuolelta.

Servette onnistui myös viikonloppuna hyvin, kun se voitti Sveitsin liigassa 3-1. Joukkue on voittoputkella jälleen mukana taistelemassa mestaruudesta, mikä on sekä positiivista että negatiivista. Valmentaja Rene Weiler joutuu miettimään paljon, miten levittää voimiaan. Geneveläisseura on viime viikkoina pärjännyt lopussa hyvin, mutta kolmessa kohtaamisessa tšekkiläisjoukkueita vastaan se ei ole pystynyt voittamaan kuluvalla kaudella eikä tehnyt yhtään maalia, mikä on harmi. Joukkueella on joka tapauksessa kyky tehdä maaleja, ja etenkin tehomies Crivelli on onnistunut viime kaksinkamppailuissa hyvin. Joukkue on käytännössä täydellinen, ainoastaan Douline on poissa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Plzeň on tällä kaudella päästänyt vain yhden maalin seitsemässä ottelussaan Euroopan Cupissa ja on Sparta-joukkueen jälkeen kärjessä. Kotiympäristö ja Šulc puskevat länsiböömiläiset voittoon ja sitä kautta nousuun. Ottelu on tarjolla BetBuilderilla.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker