San José: tasoitus +2

FIbookmaker
14 maaliskuun, 2024
21 Näkymät

San Jose: tasoitus +2

15.03.2024 00:07

San Jose on tällä kaudella surkeuden ruumiillistuma, vain 39 pisteellä se on tällä hetkellä NHL:n huonoin joukkue. Silloin tällöin se kuitenkin onnistuu saamaan kunnon tuloksen, koska vastustaja yksinkertaisesti aliarvioi sen. Viimeksi he hävisivät Philadelphiassa vain yhdellä maalilla 2:3, sitä ennen he voittivat Ottawan 2:1. Tänä iltana heillä on vastassaan joukkue, joka on sekaisin.

Samaan aikaan kapteeni Sidney Crosbyn on vaikea hyväksyä sitä, että joukkue kauppasi hänen hovilaiturinsa ja hyvän ystävänsä Jake Guentzelin hiljattain päättyneellä vaihtorajalla. 18 vuotta NHL-urallaan hän oli tottunut siihen, että Penguins tekee harppauksia kohti pudotuspelejä, menee eteenpäin, sillä on voittamisen mentaliteetti. Tänä vuonna he myivät ensimmäistä kertaa, ja seuran ikonille se on asia, jota hän ei ole päässyt käsittelemään. Eikä myöskään muu joukkue, joka heijastuu hänestä peiliin. Pittsburgh on hävinnyt neljä viimeistä peliään yhteistuloksella 2-17. Se on epätodellinen ja surullinen tapaus.

Totta, ne saattavat vain saada kiinni San Josen kaltaisesta joukkueesta. Mutta Sharksilla on pari asiaa, jotka tekevät siitä ongelmallisemman. Ensinnäkin heillä on ylivoimapeli täydessä vauhdissa. He ovat muuntaneet seitsemän seitsemästä mahdollisuudesta seitsemässä viimeisessä neljässä pelissä. Heillä on myös 12 prosentin onnistumisprosentti, joka on viidenneksi paras maaliskuussa. Pittsburgh on viimeisenä 3,5 prosentilla.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Emme sano, että Sharksin pitäisi voittaa, vaikka sekin on varsin realistista Pittsburghin tilanteessa. Mutta kotijoukkueella ei tule olemaan tänä iltana kovin hyvä kyyti, joten San Jose voi saada tuloksen, joka ei ole nolo. Kahden maalin plus tasoitus on turvallinen ja vieläpä hyvällä prosentilla.

Itseluottamusta: 7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker