Liberec – Sparta Praha: 2

FIbookmaker
20 maaliskuun, 2024
24 Näkymät

Meidän vinkkimme: Liberec – Sparta Praha: 2

20.03.2024 17:00

Prahan Spartan jääkiekkoilijat osoittivat tiistaina voimansa ja onnistuivat voittamaan Liberecin 5:3 sarjan kolmannessa ottelussa. Vierailijat eivät olleet ruusuilla pelissä ja hävisivät kolme kertaa. He onnistuivat kuitenkin kaikissa tapauksissa tasoihin ja kolmannessa erässä he osoittivat erinomaista käännettä, kun he onnistuivat paitsi tekemään kolme maalia, mutta varsinkin päätöserän jälkimmäisellä puoliskolla he eivät periaatteessa päästäneet kotijoukkuetta tekemään mitään.

Tämä kotitappio saattaa tavallaan murtaa White Tigersin vastuksen. He pelasivat loistavan pelin ja Sparta joutui jatkuvasti kiristämään peliä. Vasta noin viimeisellä kymmenminuuttisella peli alkoi mennä päinvastaiseen suuntaan ja sakset kirjaimellisesti aukesivat joukkueiden välillä. Ja tämä on erittäin kova sanelema kotijoukkueen itseluottamukselle.

Sparta voi nousta keskiviikkona tämän vuoden pudotuspelien ensimmäiseksi välierävastustajaksi. Koska se voitti Liberecin kuudennen kerran peräkkäin, sitä on pidettävä paperisuosikkina sarjan neljännessä ottelussa. Liberec pelasi kolmannen kotiottelunsa Spartaa vastaan tällä kaudella ja kaatui kolmannen kerran.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Sparta pystyi lisäämään tuottavuuttaan sarjan kolmannessa ottelussa, käänsi Liberecin pelin pisteet ja on yhden voiton päässä välieriin etenemisestä. Paluu Prahaan ylennys taskussaan on houkutus, joka motivoi Sparta-pelaajia riittävästi painostamaan vastustajiaan, saamaan merkittävän heittoedun ja pyyhkäisemään koko puolivälieräsarjan. Puhdas kakkonen.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker