Ceske Budejovice – Trinec: Alle 1,5 ylivoimamaalia

FIbookmaker
21 maaliskuun, 2024
26 Näkymät

Ceske Budejovice – Trinec: Alle 1,5 ylivoimamaalia.

21.03.2024 17:00

Trinecin jääkiekkoilijat eivät viilettäneet kolmentoista päivän mittaisen pelikiellon aikana. Neljän viimeisen Extraliigan kauden voittaja johtaa kahden kotiottelun jälkeen České Budějovicea 2:0 ja suuntaa rohkeasti välieriin.

České Budějovice pääsi puolivälieriin alkulohkosta, jonka se päätti runkosarjan jälkeen kuudentena joukkueena. Se kukisti Karlovy Varyn 3-0, mutta ei ole tehnyt maaliakaan kahteen otteluun. Marek Mazanec on tehnyt loistavaa työtä Ocelarin maalilla, sillä hän on torjunut kaikki 54 laukausta eikä ole saanut maalia lähes 126 minuuttiin.

Helmikuun lopussa eteläböömiläiset onnistuivat voittamaan kotonaan Třinecin 5:2. Edelliset kuusi ottelua näiden kilpailijoiden välillä olivat olleet hyvin tiukkoja. Ne päättyivät aina joko tasapeliin tai yhden maalin voittoon. Näistä tekijöistä Motorin pelaajat voivat toipua. Kuvitteellisella veitsellä kentällä he voisivat murskata silesialaiset faniensa edessä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmat pelit Třinecissä eivät ainoastaan tarjonneet vain kahta maalia, vaan ne olivat myös köyhiä poissulkemisten suhteen. Molemmat joukkueet ovat olleet sarjassa toistaiseksi äärimmäisen kurinalaisia, mistä osoituksena vain neljä rangaistusta – kaksi kummassakin ottelussa. Ja vaikka jäällä olisi tällä kertaa enemmän kipinöitä, vedonlyönti enintään yhdestä ylivoimapelistä on ihanteellinen valinta.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker