Detroit- NY Islanders: 1

FIbookmaker
21 maaliskuun, 2024
23 Näkymät

Meidän valintamme: Detroit- NY Islanders: 1

22.03.2024 00:07

Detroit ottaa kapteenin tänään avosylin vastaan. Ja hyvin mahdollisesti voimme sanoa pelastajan. Dylan Larkin palaa tänään kokoonpanoon kahdeksan ottelun jälkeen, eikä Detroitille ole parempia uutisia. Ilman häntä Red Wingsin peli hajosi täysin, joukkue hävisi viisi ottelua ja alkoi vasta viime viikon lopulla hieman piristyä, kun se voitti suoran kilpailijan Buffalon 4-1 ja punnersi viimeksi Columbuksen ohi jatkoajalla (mutta hävisi sillä välin Pittsburghille 3-6 lauantaina).

Ennen Larkinin loukkaantumista Red Wings oli vakiinnuttanut asemansa lähes varmana haastajana voittamalla kuusi peliä putkeen, mutta saavutettu pohja alkoi murentua kapteenin poissaolon myötä. Tänä iltana Little Ceasers Arenalla Red Wings toivottaa tervetulleeksi vaikeuksissa olevan Islandersin, joka on ollut viime aikoina melko uskollinen kopio heistä. Valmentaja Patrick Royn joukkue oli myös matkalla pudotuspeleihin varsin kunnioitettavan viiden ottelun voittoputken jälkeen, mutta se jatkoi yllättäen tämän jälkeen nykyisellä viiden ottelun tappioputkellaan.

He tulevat olemaan epätoivoinen joukkue, mutta he eivät tee juuri nyt juuri mitään. Ylivoima ja alivoima eivät toimi, heidän laukaisumenestysprosenttinsa on vain 5,3 viimeisen kahdeksan päivän aikana, ja heitä päihitetään kaikissa pelitilanteissa. Detroit ei myöskään ole suorastaan dominoiva, mutta he ovat saaneet neljässä viime pelissään 11 prosentin laukaisumenestysprosentin ja ylivoimapeli on toiminut hieman paremmin (27 prosenttia). X-tekijä on kuitenkin kapteeni Dylan Larkinin paluu tänä iltana, joka on hyökkäyksen keskipiste ja palaa varmasti ykkössentterin paikalleen.

Mistä kannattaa lyödä vetoa: Detroit on piristynyt viime aikoina ja tietää, että on aika pelastaa kausi. Heillä on tänään kokoonpanossaan päävastustaja ja heidän pitäisi päihittää kömpelö Islanders.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker