Pardubice – Hradec Kralove: 1

FIbookmaker
23 maaliskuun, 2024
27 Näkymät

Meidän vinkkimme: Pardubice – Hradec Kralove: 1

23.03.2024 17:00

Pardubice vahvistaa suosikin roolinsa puolivälieräsarjassa Hradec Královea vastaan. Runkosarjan paras joukkue johtaa otteluita 3:1. Kahden kotivoiton jälkeen se onnistui voittamaan kerran vastustajan jäällä. Sarjan viides ottelu pelataan jälleen Pardubicessa, jossa kotijoukkue yrittää päästä välieriin.

Viime kohtaaminen tarjosi harvinaisen puolustusvoittoista spektaakkelia. Pardubice tarvitsi vain yhden maalin, jonka Paulovic teki kuudennella minuutilla, ja eteni niukkaan 1-0-voittoon. Kaiken kaikkiaan Hradecin ottelut poikkesivat hieman Pardubicen puolivälierien alussa asetetusta trendistä, kun molemmissa otteluissa nähtiin paljon maaleja ja kovaa jääkiekkoa, usein ylivoimalla.

Hradecilla on lauantaina kuvitteellinen veitsi kurkullaan. Jos vierailijat eivät onnistu ja voita Pardubicen jäällä ensimmäistä kertaa sitten helmikuun 2022, heidän kautensa on ohi. Sen vuoksi he yrittävät luoda painetta ja pelata hyökkäävästi siirtyäkseen nopeasti johtoon, mutta se avaa myös porsaanreikiä vastahyökkäyksille. Ja Pardubice, joka oli runkosarjassa liigan paras hyökkäysjoukkue, pystyy rankaisemaan tällaisesta.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Pardubicella on mahdollisuus päättää puolivälieräsarja Hradecia vastaan kotiyleisönsä edessä. He tarttuvat tilaisuuteen niskasta kiinni ja ottavat lauantaina tärkeän voiton, joka lähettää heidät välieriin.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker