Azarenka V. – Boulter K.: 2

FIbookmaker
25 maaliskuun, 2024
30 Näkymät

Vinkkimme: Azarenka V. – Boulter K.: 2

25.03.2024 18:35

Britannian Katie Boulter voitti maaliskuun alussa San Diegossa järjestetyn WTA-turnauksen ja juhli uransa toista mestaruutta huippupiirissä, mutta ennen kaikkea läpimurtoa maailmanlistan 30 parhaan joukkoon. Kaksi viikkoa sitten hänellä oli heikko hetki Indian Wellsin WTA 1000 -turnauksessa, jossa hän jäi toiselle kierrokselle, mutta Miamissa hän oli taas vauhdissa mukana. Koko kentän kattavan tenniksensä ansiosta hän on ohittanut jo Brenda Fruhvirtin ja erityisesti Beatriz Haddad Maion kahdeksannella kierroksella.

Boulter haastaa nyt kolmekymmentäneljä vuotta vanhan Victoria Azarenkan, joka myös Indian Wellsissä jäi toiselle kierrokselle ja haluaa tehdä hyvitystä Miamissa.

Kolmannella kierroksella Azarenka sai vastaansa kiinalaisen Qin Wen Chengin, joka on WTA:n rankingissa seitsemäntenä. Cheng ei kuitenkaan ole pelannut loistavaa tennistä Australian avointen finaaliin pääsyn jälkeen, mikä helpottaa Azarenkan asemaa. Boulter puolestaan on hyvässä kunnossa IW:n takaiskusta huolimatta.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vaikka Azarenka on ottelussa pieni suosikki, Boulter pelaa uransa parasta tennistä tällä kaudella. Häntä koristaa erityisesti hänen kykynsä löytää valmentaja Luke Milliganin kanssa tehokkaita taktiikoita eri vastustajiin, sillä hän ei ole yhden tietyn tyylin pelaaja. Tämä pätee myös Azarenkan kohdalla, ja Boulter pyrkii Miamissa puolivälieriin.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker