Lille – Lens: Kaksinkertainen tasapeli

FIbookmaker
28 maaliskuun, 2024
26 Näkymät

Lille – Lens: Kaksinkertainen mahdollisuus tasapeliin

29.03.2024 21:00

Ligue 1:n kahdeskymmenes seitsemäs kierros, viimeisen kansallisen tauon jälkeen ennen kesäkuussa Saksassa pelattavia EM-kisoja, on kehystetty kahdella isolla kärkikamppailulla. Ensimmäinen pelataan Pohjois-Ranskassa, jossa nähdään perinteinen ”Derby du Nord” (suomeksi käännettynä pohjoisen derby) Lillen ja Lensin välillä. Tämän vuoden ensimmäinen ottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Kumpi joukkue on tällä kertaa onnellisempi ja siirtyy lähemmäs himoittuja Mestarien liigan paikkoja?

Kaksi viikkoa sitten Lille pelasi erittäin hyvän ottelun kakkosena olevan Brestin kentällä. Valmentaja Paul Fonsecan suojatit kuitenkin muokkasivat lukuisat tilaisuudet vain yhdeksi maaliksi, jonka teki kukaan muu kuin Jonathan David, jolle se oli 80. kilpailumaali pohjoisranskalaisseuran punavalkoisissa väreissä. Lille kuitenkin onnistui kymmenen minuuttia ennen loppua, ja jo seitsemännen kerran tällä kaudella Lille jäi 1-1-tasapelin jälkeen vain pisteen päähän vierasottelusta. Perjantaina ”Koirat” palaavat rakastetulle kotikentälleen, jossa se hävisi viimeksi syyskuun lopussa, ja sen jälkeen se on ollut voittamaton kolmessatoista kilpailullisessa ottelussa kaikissa kilpailuissa (9-4-0), ja se on pitänyt maalinsa puhtaana kahdeksan kertaa tänä aikana!

Voitettuaan tärkeässä ottelussa Brestin kotonaan 1-0 Lens ei onnistunut voittamaan seuraavaa kotiotteluaan vain viikkoa myöhemmin häviten 1-3 vaikeuksissa olevalle Nizzalle. ”Sang et Or” upposi puolustuspelaajien (Medina, Mendy ja Khusanov) traagisiin yksilövirheisiin, jotka ratkaisivat paitsi edellä mainitun tappion, myös putoamisen kuudennelle sijalle, jossa Lens on Marseillen, Rennesin ja Reimsin kannoilla. Valmentaja Franck Haisen joukkue ei siis varmasti aio matkustaa erittäin epämiellyttävän alueellisen kilpailijan kentälle, varsinkin kun otetaan huomioon kymmenen viimeistä Lillessä pelattua ottelua, joissa Lens on hävinnyt kahdeksan kertaa (1-1-8).

Mitä veikataan?

Lilleä pidetään oikeutettuna suosikkina viimeaikaisten tulostensa ja erittäin hyvän kotietunsa vuoksi. Pelit heti maajoukkuetauon jälkeen, kun joukkueet eivät ole olleet pitkälti yhdessä, ovat kuitenkin yleensä monella tapaa hankalia, joten päätän veikata tasapeliä puoliajalla tai ottelun lopussa. Kaksi viimeisintä keskinäistä ottelua viime kalenterivuoden aikana päättyivät 1-1, eikä tällainen tulos olisi perjantain ennakkosuosikkiottelussa yllättävä. On myös varsin todennäköistä, että kotijoukkue katkaisee puoliajan tasatilanteen puolenvaihdon jälkeen edukseen.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker