Vsetín – Zlín: sarjan voittaja Zlín

FIbookmaker
2 huhtikuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Vsetín – Zlín: sarjan voittaja Zlín

02.04.2024 17:30

Historia toistaa itseään. Vuoden kuluttua jääkiekon ykkösliigan finaalissa on jälleen tarjolla arvostettu ja houkutteleva valjakkoderby, jonka Zlín voitti viime vuonna 4:2.

Rams livahti puolivälieriin runkosarjan viimeisellä kierroksella ja teki saman tänä vuonna. Molemmat sarjat jouduttiin aloittamaan vastustajan jäällä, Prostějov kaatui 3:0, Litoměřice voitettiin 4:3 ja eteneminen maksoi paljon hermoja ja uuvuttavan matkan Pohjois-Böömiin, joka jouduttiin tekemään kolme kertaa. Joka tapauksessa Zlín hoiti loppuottelun urheasti, torjui molemmat Litomericen miekkoset nollilla (2:0, 4:0) ja päihitti selvästi kalibrolaiset. Positiivista on se, että toisin kuin viime vuoden pudotuspeleissä, tämän vuoden pudotuspelit ovat loukkaantumisvapaat.

Vsetín lähti pudotuspeleihin viime vuoden tapaan toiselta sijalta ja hävisi vain yhden ottelun sekä Přeroville että Jihlavalle. Siitä huolimatta välierät olivat vaikeammat kuin lopputulos näyttää. Dukla oli enemmän kuin tasaväkinen vastustaja ja Vsetín sai kiittää erityisesti maalivahtiaan Zhukovia, joka oli sarjan paras pelaaja.

Viime vuonna Vsetín voitti runkosarjan neljästä keskinäisestä ottelusta kolme, tänä vuonna kilpailijat vaihtoivat tuloksia ja Zlín oli menestyksekkäämpi (2:4, 5:4, 2:1 sn, 4:3). Vsetínin kanssa Extraliigan mestaruuden voittaneella Jan Srdínkolla, joka otti pässipaidat haltuunsa ennen kauden toista derbyä, on niissä 100-prosenttinen rekordi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Paperisuosikki sarjassa on Vsetín, joka aloittaa kotonaan. Kotijoukkue on kotijoukkue, mutta se ei ole voittanut kumpaakaan kahdesta edellisestä finaalista. Zlín osoitti viime vuonna, että se voi kääntää tasoaan pudotuspeleissä. Ottaen huomioon kertoimien epäsymmetrisyyden, vedonlyönnillä Ramsin kokonaisvoittoon on kiistaton arvonsa.

Luottamus:

5/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker