Vsetín – Zlín: 1

FIbookmaker
9 huhtikuun, 2024
22 Näkymät

Vinkkimme: Vsetín – Zlín: 1

09.04.2024 18:00

Yllättävän selväpiirteinen jääkiekon ykkösliigan finaalisarja on kehittymässä. Neljän ottelun jälkeen Vsetín on luonut ylivoimapelin ja pystyy sen myös faniensa edessä kääntämään, mikä on valtava motivaatio.

Viime vuoden finaalin toistamiseen Zlín voitti toisen ottelun Lapacissa, jossa Vsetín ampui 50:17. Vsetínin laukaisuylivoima kotipeleissä oli ylivoimainen (90:39), viikonlopun ottelussa Zlínissä sarja tasoittui silmämääräisesti, mutta yksityiskohdissa Vsetín oli jälleen parempi voittaen 5:3 ja 4:3.

Zlín ei pelaa kokeneilla runkopelaajilla (Holík, Köhler), Salosen ja osin Riedlin lisäksi puolustajat putoavat läpi, Suhrada, Novotný ja Warg eivät pysy mukana, tekevät virheitä ja laittavat jäähyjä. Vsetín näyttää pirteämmältä, liikkuu paremmin ja Machala-Zabusovs -parivaljakko on nopeudellaan aivan vertaansa vailla Zlinin pelaajia. Ainoa heikompi Vsetínin lenkki on epävarma maalivahti Zhukov, mutta Zlín ei käytä häntä paljon. Ja kun venäläismaalivahti päästää jotain irti, hänen joukkuetoverinsa peittävät sen hyökkäysalueella.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vsetin voi enemmän tai vähemmän voittaa itsensä, jos ei saa peliä päähänsä. Mutta niin ei tule käymään, sillä liigan ulkopuolisen puntarin myötä he ottavat neljännen kerran yhteen alueellisen kilpailijansa kanssa.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker