Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1.5

FIbookmaker
9 huhtikuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1.5

10.04.2024 04:07

Tämä peli voi olla loukku suosikkina olevalle Los Angelesille. Kings on voittanut kolme ottelua putkeen ja laittanut itsensä hyvään asemaan pudotuspeleissä pysymiseen, mutta oli Vancouveria vastaan ottelussaan kovassa paineessa ja voitti heikon San Josen vain 2-1. Fanit näkevät toivottavasti pelikelpoisen version joukkueestaan, kun pudotuspelit käynnistyvät kahden viikon kuluttua.

Tämä peli on kuitenkin urbaanin derby, eikä Anaheim (siitä huolimatta, että se on edelleen yksi sarjan huonoimmista joukkueista) ole pelannut viime aikoina huonosti. He nappasivat pisteen tasapelistä varsinaisella peliajalla, kun he tasoittivat pelin St. Louisin kanssa 5-5:een kahdella maalilla myöhään. Kerrankin oli aktiivisempi. Ducksilla oli 38 laukausta, mikä on heille hirveän paljon. He hävisivät aiemmin vieraissa Seattlessa, mutta onnistuivat myös voittamaan Calgaryn vieraissa.

Kehittyneissä tilastoissa heillä on jopa parempi saldo kuin Kingsillä viimeisen kahdeksan päivän aikana. He ovat 49 prosentissa maaliennusteissa, Kings on 44 prosentissa. He ovat jopa NHL:ssä viidennellä sijalla vaarallisten laukausten prosenttiosuudessa maalia kohti 61 prosentin ennätyksellä. Kings on aivan taulukon keskikastissa 50 prosentilla. Heillä on 13 prosentin laukaisumenestysprosentti.

Kings on edelleen suosikki, mutta Ducksille tämä peli on tärkeä, sillä se on sekaisin menneen kauden viimeinen ottelu ja he haluaisivat vaikeuttaa kilpailijansa pääsyä pudotuspeleihin.

Mistä kannattaa lyödä vetoa: Kaupungin derby on aina erilainen peli. Kingsillä on voimaa, mutta Ducks on pelannut aika hyvin viime aikoina ja haluaa voittaa tämän pelin hieman enemmän kuin muut. Kotiedun pelaaminen voi kannattaa.

Luottamus: 8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker