Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

FIbookmaker
10 huhtikuun, 2024
18 Näkymät

Meidän valintamme: Sinner Sinner, Sinner Sinner, Sinner Sinner, Sinner Sinner: Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

10.04.2024 12:20

Jannik Sinner oli hieman huolissaan kauden savikenttäosuuden alussa. Hän lähtee siihen kauden parhaana pelaajana, kun on riehunut betonikentillä ja voittanut kolme titteliä neljästä pelatusta turnauksesta. Savi ei kuitenkaan ole italialaiselle niinkään suosikkipinta, ja hän vahvisti sen Miamissa, jossa hän sanoi finaalivoiton jälkeen toimittajille antamassaan haastattelussa, ettei hän odota innolla ensimmäisiä turnauksiaan tiilellä, koska häneltä kestää aina melko kauan tottua pintaan ja alkaa pelata sillä niin kuin hän haluaisi.

Pelot eivät kuitenkaan välttämättä ole aiheellisia. Itse asiassa on otettava huomioon, että Sinnerin kunto on yksinkertaisesti ilmiömäinen, emmekä löydä häntä parempaa pelaajaa tällä kaudella. Hän haluaa vahvistaa tämän myös Monte Carlossa, jossa hän ei saanut avauskierroksella helppoa arpaa – hän kohtaa Sebastian Kordan.

Peter Kordan poika räväytti Monte Carlossa ensimmäisellä kierroksella murskaamalla yllättäen Alejandro Davidovich Fokinan 6:1, 6:2. Toisella kierroksella hän voi siis haastaa toiseksi sijoitetun Sinnerin ja yrittää yllättää avauskierroksella vapaana olleen pelaajan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Viime kauden alussa Korda onnistui voittamaan italialaisen kahdessa sarjassa Adelaiden betonilla, mutta sen jälkeen amerikkalaisen peli on melko lailla pysähtynyt, kun taas Sinner on parantanut lähes kaikilla pelinsä osa-alueilla, olipa kyse sitten liikkumisesta kentällä, pelin lukemisesta, lyöntitarkkuudesta tai syötöstä. Sinnerille ottelusta ei tule helppo, mutta hän tulee voittamaan. Hän tulee pelaamaan vähintään 19 peliä kerrallaan.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker