Leverkusen – West Ham: voittaja Leverkusen -1.5

FIbookmaker
11 huhtikuun, 2024
20 Näkymät

Meidän vinkkimme: Leverkusen – West Ham: voittaja Leverkusen -1.5

11.04.2024 21:00

Kovar, Schick, Hložek (tällä hetkellä loukkaantuneena) toisella laidalla, Coufal, Souček toisella. Leverkusenin puolivälieräparissa West Hamin kanssa on vahva tsekkiläinen jalanjälki. Siinä Hammers yrittää pysäyttää ryminällä olevan Bayernin, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella 41:stä kilpailullisesta kaksinkamppailusta yhtäkään.

Leverkusen on enemmän tai vähemmän jo pussittanut seurahistoriansa ensimmäisen Bundesliigan mestaruuden edettyään toukokuussa Saksan cupin finaaliin, joten se voi keskittyä täysin Eurooppa-liigaan, jossa Patrick Schick piti sen mukana kolmella maalilla jatkoajalla. Karabassa hän tasoitti 2-2:een, ja kotiottelun uusintaottelussa hän käänsi lukemat 1-2:sta 3-2:een. Joka tapauksessa hänen ihmeosumansa vain lisäsi Xabi Alonson joukkueen jo ennestään suurta itseluottamusta, sillä joukkue on 100-prosenttinen tämän vuoden EL-otteluissa stadionillaan ja on tehnyt vähintään kolme maalia kaikissa neljässä ottelussaan.

West Ham pudotti edellisellä kierroksella Bundesliigaseura Freiburgin, joka murskattiin kotonaan 5-0 0-1-vierastappion jälkeen, ja pääsi näin kolmannen kerran peräkkäin Euroopan cupin puolivälieriin. Leverkusen on kuitenkin eri tasolla kuin Freiburg, jolla on Bundesliigassa 40 pistettä vähemmän. Hammers kukisti viikonloppuna Valioliigassa Wolvesin 2-1. Kolme kierrosta ilman voittoa pelannut joukkue on menettänyt loukkaantumisen vuoksi vain kauden parhaan maalintekijänsä Jarod Bowenin, joka on tehnyt yhdeksäntoista maalia, ja on varsin todennäköistä, että hän jättää ensi viikon uusintaottelun väliin. Leverkusenilta puuttuvat myös keskikenttäpelaajat Edson Alvarez (kortit) ja Kalvin Phillips (loukkaantuminen).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Leverkusen on sen verran mukavasti pelissä mukana, että se pystyy voittamaan kotonaan vähintään kahdella maalilla. Ennen kovaa revanssia Lontoossa he tarvitsevat sitä.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker