Rune H. – Sinner J.: Sinner J. -4,5 peliä

FIbookmaker
12 huhtikuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Rune H. – Sinner J.: Sinner J. -4,5 peliä.

12.04.2024 13:00

Savikiekkokauden alkua murehtinut Jannik Sinner oli turhaan huolissaan. Kuten hänen ensimmäiset ottelunsa Monte Carlon Mastersissa osoittivat, hän on rakentamassa suorituksiaan betonikentillä ja on tähän mennessä ottanut kaksi tasaista voittoa Sebastian Kordasta (6:1, 6:2) ja Jan-Lennard Struffista (6:4, 6:2). Tällä kaudella hän on parantanut ennätystään 24 voittoon ja vain yhteen tappioon, jonka hän kärsi Indian Wellsin Mastersin välierässä Carlos Alcarazia vastaan.

Jo kolmen turnauksen voittaja kohtaa tänä vuonna Monte Carlossa puolivälierissä tanskalaisen Holger Runin. Tanskalaisnuorukainen puolestaan ei ole ihanteellisessa kunnossa. Kun hän oli Miamissa pudonnut ensimmäisen ottelun jälkeen, hän onnistui ottamaan kaksi voittoa suosikkikentällään savikentällä, mutta kahdeksannen kierroksen ottelussaan Grigor Dimitrovia vastaan hän hikoili ja voitti vasta kolmannen erän tiebreakissa. Hänen kahdella edellisellä kierroksella näyttämänsä peli ei varmasti riitä Sinnerille elämänsä muodossa. Jopa Rune tietää, että hänen on parannettava peliään kaikilla osa-alueilla.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Jannik Sinner jatkaa ilmiömäistä juoksuaan vuonna 2024. Hän on myös esittämässä loistavaa esitystä Monte Carlon savimestaruuskisoissa, eikä Holger Rune ole mies, joka häntä pysäyttää. Sinner voittaa tasoituksen.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker