14 huhtikuun, 2024
18 Näkymät

Vinkkimme: Napoli – Frosinone: Napoli antaa +2.5g

14.04.2024 12:30

Neljä maalia toisen puoliajan 14 minuutissa toi Napolille arvokkaan 4-2-voiton Monzasta, ja Francesco Calzonan joukkue lähtee tälle kierrokselle vain kahden pisteen päässä kuudennesta sijasta. Myös Frosinone saattoi olla tyytyväinen viime kertaan, kun se pelasi maalittoman tasapelin neljäntenä olevan Bolognan kanssa.

Napolin fanit Monzassa lakkoilivat ensimmäiset 15 minuuttia osoittaakseen tyytymättömyyttään joukkueen tämän kauden esityksiin, mutta lopulta he olivat tyytyväisiä. Napoli palaa nyt kotiin, jossa sen on parannettava surkeaa saldoaan (6-4-5) ja jossa se viimeksi hävisi Atalantalle 0-3.

Frosinone haki Genovan 1-1-tasapelin jälkeen myös pisteen Bolognaa vastaan (0-0), mutta ei välttynyt putoamiselta Empoli-voiton takia. Frosinonella on liigan toiseksi huonoin puolustus (61 päästettyä maalia) ja se todennäköisesti taistelee säilymisestä loppuun asti. Sitten nykyisen kärkikymmenikön maaperällä se on hävinnyt kaikki kahdeksan vierasotteluaan ja tehnyt niistä viidessä vähintään kolme maalia.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Napolin on voitettava toinenkin joukkue Etelä-Italiasta ilman muuta, muuten sillä on äärimmäisen vaikeaa päästä cup-karsintoihin. Kotikannattajien onneksi Partenopei on tähän mennessä onnistunut kaikissa seitsemässä ottelussaan nykyistä neljän parhaan joukkueen joukkuetta vastaan, mukaan lukien 3-1-voitto ensimmäisessä kohtaamisessa.