Fiorentina – Genova: 1

FIbookmaker
14 huhtikuun, 2024
20 Näkymät

Vinkkimme: Fiorina on voittanut Fiorinan: Fiorentina – Genova: 1

15.04.2024 18:30

0-1-tappio Juventukselle tarkoittaa, että Fiorentina ei ole voittanut Serie A:ssa neljää ottelua peräkkäin (0-2-2) ja oli ennen tätä kierrosta seitsemän pistettä jäljessä kuudennesta sijasta. Genoa puolestaan voitti viime kierroksella Veronan 2-1 ja otti kolme pistettä neljän peräkkäisen ottelun jälkeen.

Huonomman vastustajan saapuminen edustaa Fiorentinalle ihanteellista tilaisuutta päästä takaisin voittoputkeen. Onhan se hävinnyt kotonaan vain kerran (4-2-1) joukkueille, jotka lähtevät tälle kierrokselle huonommassa asemassa, ja se on tehnyt vähintään kolme maalia kolmessa neljästä voitostaan. Edellisen kerran se on kuitenkin tehnyt niin liigassa 11. helmikuuta, kun se voitti täällä Frosinonen 5-1.

Kahdestoista sijalla oleva Genoa on tyypillinen esimerkki joukkueesta, joka vain lopettaa kauden. Pelastustaistelu on karannut, mikä oli tämänvuotisen tulokkaan päätavoite, ja taulukon kärkipuoli on alkanut viime viikkoina luisua käsistä. Positiivinen uutinen vierasfanien kannalta on, että hyökkääjä Retegui Retegui palaa kokoonpanoon ja yhdistyy Gudmundssonin kanssa yhden ottelun tauon jälkeen.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Fiorentina on keskellä Europa Leaguen putoamistaistelua ja sen kokoonpanossa nähdään muutoksia. Sen ei kuitenkaan pitäisi muuttaa kotijoukkueen selkeää päättäväisyyttä kolmen pisteen saamiseksi, sillä pelkkään pokaaliin luottaminen Euroopan karsintojen suhteen ei välttämättä kannata. Fiorentina aikoo vahvistaa hyviä otteitaan heikompia vastustajia vastaan.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker