Pittsburgh- Nashville: 2. joukkue tekee yli 3 maalia.

FIbookmaker
17 huhtikuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Pittsburgh- Nashville: 2. joukkue tekee yli 3 maalia.

Pittsburgh raivasi yllättäen vielä runkosarjan loppupuolella tiensä pudotuspelitaisteluun, vaikka heitti pyyhkeen kehään kauppaamalla tähtipelaaja Jake Guentzelin siirtorajalla. Mutta hän on yhä siellä, Sidney Crosbyn ympärillä on yhä ryhmä, joka on onnistunut vääntämään viimeisestä 10 ottelusta 16 pistettä, eniten itäisessä konferenssissa. Kun runkosarjaa on jäljellä kolme päivää, Penguins on vain pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

Itäinen konferenssi muistuttaa etanamaratonia. Joukkueet, kuten Philadelphia tai Detroit, jotka olivat jo jokin aika sitten varmoja pudotuspelipaikasta, ovat edenneet hitaasti, ja joukkueita, joiden luulimme olevan ulkona kuvioista, kuten Islanders tai Pittsburgh, on alkanut hengittää niskaan. Penguinsilla mahdollisuus on vielä olemassa, ja valmentaja Mike Sullivan yrittää parhaansa mukaan pelata maalivahtia, joka vielä 14 päivää sitten tuotti loistavia tuloksia – Alex Nedeljkovicia.

Hän loisti huhtikuun alussa Rangersia ja Washingtonia vastaan ja kirjaimellisesti varasti muutaman voiton. Mutta hän näyttää väsyneeltä. Hän on ottanut kiinni 10 viimeisestä 11 pelistä. Kolmessa edellisessä hän sai vähintään kolme maalia ja näyttää olevan hengästymässä. Hän on tänäänkin maalissa vahvaa Nashvillen joukkuetta vastaan. Hänellä on eniten laukauksia maalia kohti viimeisen kahdeksan päivän aikana (keskimäärin 36 per peli) ja loistava ylivoimapeli (30 prosenttia). Hän pelaa tänään viimeisen runkosarjaottelunsa, eikä voi sijoittua seitsemättä sijaa paremmin (mutta voi silti hypätä Vegasista).

Niin tai näin, hän aloittaa pudotuspelit tien päällä ja saa vahvan ensimmäisen kierroksen vastustajan – joko Dallasin tai Vancouverin. Hänellä ei ole tänään aivan Penguinsin motivaatiota, mutta ei varmasti tiputa tänään mitään, kun kauden ratkaiseva vaihe kolkuttelee ovella.

Mistä kannattaa lyödä vetoa: Nashville näyttää erittäin hyvältä edestä juuri nyt ja tänään he kohtaavat joukkueen, joka pelaa eksistentiaalista peliä, mutta heidän maalivahtinsa näyttää aika väsyneeltä. Lisäksi Pens ei juuri nyt mene alivoimalla ja toisaalta ylivoimapeli on toiminut Nashvillelle. Vierailijat voivat tehdä tänään helposti kolme tai enemmän maaleja.

. Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker