Winnipeg – Colorado: 1

FIbookmaker
21 huhtikuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Winnipegin Winnipeg: Winnipeg – Colorado: 1

22.04.2024 01:07

Jos etsitään joukkuetta, joka oli runkosarjan lopussa parhaassa kunnossa tai kuului parhaassa kunnossa oleviin joukkueisiin, on selkeästi katsottava läntiseen konferenssiin ja nimenomaan Winnipegiin. Siellä Jets voitti kahdeksan peräkkäistä ottelua, torjui vastustajansa kahdesti ja otti lopulta Central-divisioonan toisen sijan.

Tämä antaa Jetsille kotiedun mahdollisessa sarjan seitsemännessä ottelussa Coloradoa vastaan, jota ei välttämättä tule ollenkaan. Winnipeg, jonka maalilla oli Vezina Trophy -ehdokas Connor Hellebuyck, onnistui voittamaan Coloradon kaikissa kolmessa runkosarjan ottelussa.

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran joulukuun alussa Coloradossa, jossa Winnipeg voitti 4-2. Sitä seurasi vajaat kaksi viikkoa myöhemmin 6-2-vierasvoitto kotonaan. Avalanche ei pelannut yhdistetyllä kokoonpanolla, vaan parhailla pelaajillaan. Hyökkäyksen lisäksi epäonnistui kuitenkin erityisesti puolustus, jota johtivat molemmat maalivahdit, jotka vaihdettiin ottelussa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Winnipeg voi viedä sen Coloradolle, lisäksi he ovat pelanneet viime aikoina hyvin puolustuspelissä, mikä voi heittää isoja piikkejä Coloradon hyökkäysvoittoiselle pelille. Sarjan ensimmäinen peli menee paremmin kotijoukkueelle.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker