Eintracht Frankfurt – Leverkusen: Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ/+2.5 maalia

FIbookmaker
5 toukokuun, 2024
24 Näkymät

Ennusteemme: Frankfurt Frankfurtin joukkue on voitolla: Eintracht Frankfurt – Leverkusen: Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ/+2.5 maalia

05.05.2024 17:30

Eintracht Frankfurtin ja Bayer Leverkusenin ottelusta ei puutu tarvittavaa vauhtia. ”Kotkat” voivat varmistaa voitollaan nousun Eurooppa-liigaan, kun taas hallitseva Saksan mestari ei ole hävinnyt sitten kauden alun ja on ensimmäinen saksalainen joukkue, joka on säilyttänyt Bundesliigan tappiottomuutensa.

Frankfurt hävisi viimeksi Münchenin Allianz Arenalla 1-2, eikä ole tehnyt täyttä pistepottia yhdelläkään kuudesta viimeisestä kierroksesta (1-2-3), mutta siitä huolimatta se on luottavainen Eurooppa-liigakarsinnan suhteen jo kolmannella peräkkäisellä kaudella, ja Eurooppa-liigakarsinta on ulottuvilla. Eintracht hyötyy varmasti paluusta Deutsche Bank Parkille, sillä se kohtaa uuden mestarin tietäen, ettei se ole hävinnyt siellä yhdeksän kertaa peräkkäin liigassa (5-4-0).

Leverkusen, joka pelasi 2-2-tasapelin Stuttgartin kanssa, jota vastaan se tasoitti vasta seitsemännen minuutin jatkoajalla, voitti Eurooppa-liigan välierien avausottelussa AS Roman 2-0 ja on hyvässä vauhdissa kostamassa edelliskauden pudotuspelinsä samassa vaiheessa kilpailua. Bayer on ollut kauden alusta lähtien tappioton 47 kilpailuottelussaan (39-8-0), mutta on nyt todellisen haasteen edessä, sillä se on hävinnyt viisi kertaa peräkkäin Frankfurtin maaperällä ja tehnyt kaksi maalia peräkkäin!

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Kahdeksasta viimeisestä kilpailullisesta ottelusta kuudessa on nähty maaleja molemmin puolin, ja odotan, että 32. kierroksella noudatetaan samaa kaavaa. Vedon voi yhdistää siihen, että yli 2,5 maalia tehdään.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker