Udinese – Napoli: Molemmat joukkueet tekevät maalin

FIbookmaker
6 toukokuun, 2024
20 Näkymät

06.05.2024 20:45

Napolilaislähtöistä ja napolilaislähtöistä Udinesen valmentajaa Fabio Cannavaroa odottaa erittäin mielenkiintoinen kaksintaistelu yhdessä hänen ensimmäisistä otteluistaan ykkösliigajoukkueen penkillä. Hänen suojattinsa lähtevät kuitenkin tälle kierrokselle putoamisvyöhykkeellä kahden pisteen tappiolla, kun he olivat viimeksi taistelleet rajusti neljäntenä olevan Bolognan kentällä (1-1). Napoli pelasi myös tasapelin kotonaan AS Romaa vastaan (2-2), mutta se lähtee tälle kierrokselle yhdeksänneltä sijalta, ja sen osallistuminen ensi vuoden pokaaleihin on edelleen hyvin epävarmaa.

Udinese ei pärjää tällä kaudella kotonaan lainkaan ja on voittanut täällä tähän mennessä vain yhden ottelun. Lisäksi se on hävinnyt kolme viimeistä kertaa täällä, mukaan lukien viime torstaina AS Romaa vastaan pelatun ottelun, jonka viimeiset 20 minuuttia se pelasi (1:2). Ongelmana on lähinnä puolustus, sillä Udinese on onnistunut aina tekemään vähintään yhden maalin 12:ssa viimeisestä 14 ottelustaan täällä.

Napolin edellinen vierasottelu meni karmeasti pieleen, kun se hävisi kamppailevalle Empolille, ja se haluaa välttää saman skenaarion Udinessa. Napoli on kuitenkin voittanut vain kaksi edellisestä 12:sta kilpailullisesta vierasottelustaan (2-3-7), eivätkä sen tämän kauden vierailut vastustajan luona ole mitenkään pelottavia. Neljällä viime kerralla vieraissa ne ovat hävinneet puoliajalla.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

0-1-tappio Empolille oli Napolille ensimmäinen ottelu peräkkäin, jossa molemmat joukkueet eivät saaneet maaleja viiden vierasottelun jälkeen. Veto molempien joukkueiden voittoon on myös onnistunut neljässä viidestä viimeisestä Udinesen kotiottelusta, ja se on pitänyt paikkansa myös neljässä peräkkäisessä kaksintaistelussa.