22Bet Kiina

FIbookmaker.com
23 heinäkuun, 2024
58 Näkymät

Kiinan kansantasavallassa toimii erittäin suuri määrä vedonlyöntiyhtiöitä, joten vedonlyöntimarkkinat ovat siellä hyvin laajat. Näin ollen Kiinassa on kansalaisten määrän vuoksi suurimmat rahapelitulot.

Todellisuudessa valtaosa rahapelien muodoista on kuitenkin maassa laittomia. Myös online-rahapelit ovat Kiinassa laittomia. Kiinalaisilla ei teoriassa ole pääsyä rahapelisivustoille. Onnistuvatko he käyttämään ulkomaisia alustoja kiellosta huolimatta? Onko 22bet China -alusta toiminnassa?

Uhkapelaaminen Kiinassa

Kiinan kansantasavallan rikoslaissa todetaan, että henkilöille, jotka keräävät yleisöä pelaamaan voittoa tavoittelevaa uhkapeliä, pitävät yllä pelitaloa tai pelaaminen on heidän ammattinsa, määrätään kiinteä rangaistus. Laissa säädetään heille enintään kolmen vuoden vankeusrangaistus, rikosoikeudellinen säilöönotto tai julkinen valvonta. Lisäksi heille voidaan määrätä sakko.

Kiinan laki kieltää ammattimaisen rahapelaamisen, eikä sitä näin ollen sovelleta tavalliseen rahapelaamiseen. Pelaajia tarkastetaan säännöllisesti. Kiinan kommunistisen puolueen kanssa hyvässä asemassa olevia voidaan rangaista ainoastaan sakolla.

Kiinassa sekä arpajaisia että urheiluvedonlyöntiä ei pidetä rahapeleinä. Lisäksi useat urheiluvedonlyönnin lajit, raaputusarvat, Keno ja videolottopäätteet ovat sallittuja. Kiinalaiset eivät sen sijaan saa lyödä vetoa vanhimmasta kiinalaisesta pelistä, Mahjongista.

Verkkopelaamiseen sovelletaan samoja ehtoja kuin maalla tapahtuvaan uhkapelaamiseen. Molemmat online-rahapeliportaalit ovat kiellettyjä Kiinassa. Internet-palveluntarjoajat estävät ulkomaisten rahapelisivustojen käytön. Ne, jotka onnistuvat käyttämään niitä, voidaan jopa pidättää siitä, vaikka nämä tapaukset ovatkin harvinaisia.

Lisäksi rahoituslaitokset, joilla on enemmistöosuus Kiinassa, on määrätty estämään rahapelisivustojen kanssa tapahtuvat rahoitustapahtumat. Useimmat onnistuvat kiertämään tämän käyttämällä digitaalisia lompakoita, bitcoinia ja vaihtoehtoisia maksutapoja. Kiinan väestön koon vuoksi ulkomaiset vedonvälittäjät ovat erityisen kiinnostuneita näistä markkinoista. Ne sallivat heidän rekisteröityä alustoilleen. Lisäksi ne tarjoavat asiakaspalvelua myös kiinaksi.

Voivatko kiinalaiset käyttää 22bet China -alustaa?

Siellä sijaitsevien ulkomaisten vedonlyöntialustojen joukossa myös 22Bet Kiinan toiminta on huomattavaa. Tosin kiinalaisilla pelaajilla voi olla vakavia ongelmia tämän alustan käyttämisessä. He käyttävät siihen useimmiten VPN-ohjelmistoa, joka muuttaa heidän IP-osoitteensa.

Lisäksi he käyttävät myös maksutapoja, joiden avulla he voivat välttää rahan siirtämisen suoraan tililtään vedonvälittäjän tilille. Kiinalaiset ovat kansaa, joka on täysin tietoinen siitä, että maansa lakien rikkomisesta voi olla seurauksia, mutta mahdolliset edut kannustavat heitä ehdottomasti tekemään niin, kuten heidän kiinnostuksensa ulkomaisia alustoja kohtaan osoittaa.

22BET ► Lyö vetoa 22betillä 100 % bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker.com