22Bet Egypti

FIbookmaker.com
28 heinäkuun, 2024
57 Näkymät

Egypti, tai pikemminkin Egyptin arabitasavalta, on muslimimaa, joka on laillistanut rahapelit. On varmasti harvinaista, että rahapelit ovat näin suosittuja arabimaassa. Egypti on hyvin suosittu matkailijoiden keskuudessa, joten on välttämätöntä luoda erinomainen perusta viihdealalla. Egyptissä rahapelit laillistettiin jo vuonna 1955. Teoriassa nettipelaaminen on laitonta, ja egyptiläiset kohtaavat mahdollisia rajoituksia sen toiminnalle. Saavatko maan asukkaat käyttää 22bet Egypt -alustaa?

Uhkapelaaminen Egyptissä

Uhkapelaamisen historia Egyptissä alkaa jo antiikin ajoilta. Arkeologit ovat löytäneet viitteitä uhkapeleistä, jotka ovat peräisin vuodelta 3000 eaa. Se johti siihen, että rahapelit kiellettiin ja laillistettiin vain ajoittain, vaikka ne lopulta kiellettiinkin. Antiikin haudoissa on havaittavissa uhkapeleihin viittaavia reliefejä. Nykyhistoriassa ensimmäinen maininta rahapeleistä Egyptissä on vuodelta 1937, ja se on peräisin rikoslaista.

Vuonna 1940 arpajaiset alkoivat Kairossa kreikkalaisissa kaupunginosissa, joskin ne olivat epävirallisia. Vuonna 1955 rahapelit laillistettiin matkailijoille. Yli 20 vuoden kuluttua arpajaiset laillistettiin, ja vuonna 2005 urheiluvedonlyönti laillistettiin.

22bet Egipt

Verkkopelaamisen kielto perustuu teoriassa tietoverkkorikollisuutta ja tietotekniikkaa koskevaan lakiin. Itse asiassa sitä ei ole edes säännelty, lueteltu missään. Oletuksena on, että kaikki luvattoman rahapelaamisen muodot ovat laittomia. Keskeistä on se, että tässä maassa ei myönnetä verkkopelilupia.

Luvattomien vedonlyöntisivustojen ylläpitäjiä voidaan Egyptissä rangaista kolmen kuukauden vankeusrangaistuksella tai jopa 30 000-51000 Egyptin punnan sakolla. Pelaajiin ei kuitenkaan kohdistu seuraamuksia. Sen sijaan ulkomaiset vedonlyöntipaikat rekisteröidään ja lisensoidaan toisessa maassa, jossa mikään ei estä niitä hyväksymästä Egyptistä tulevia pelaajia.

Kannattaako 22Bet Egyptiä suositella

Egyptissä 22Bet on vallankumouksellisesti mullistanut vedonlyöntimarkkinat, joista ei puhuta kovin paljon. Se on osoittanut, että ajatus vedonlyönnistä netissä erilaisilla mahdollisuuksilla sekä nettikasinon tarjoamisesta on ollut hitti, ja egyptiläiset ovat arvioineet 22Bet Egyptin jopa 9,5/10:ksi.

Lisäksi 22Bet jahtaa rankingin kärkipaikkaa kovasti ja on toiseksi sijalla, mutta sen vastustaja on ollut markkinoilla jo yli kymmenen vuotta kauemmin. Kaikki merkit viittaavat siihen, että 22Bet Egyptin potentiaalin ansiosta se voi murtautua johtavaan asemaan. 22Bet Egyptin valitsemisen puolesta puhuu yhä useampi peruste, minkä vuoksi näemme vähitellen suuntauksen, jossa toisen vedonlyöntialustan kannattajat siirtyvät eurooppalaiseen 22Betiin.

On tärkeää muistaa, että jokainen Egyptissä asuva tekee oman päätöksensä tällaisen alustan käytöstä, joten heidän on otettava huomioon mahdolliset seuraukset, sillä valtion toimintatavat voivat muuttua.

22BET ► Lyö vetoa 22betillä 100 % bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker.com