22Bet Belgia

FIbookmaker.com
17 elokuun, 2024
59 Näkymät

Belgia, tai pikemminkin Belgian kuningaskunta, on yksi Länsi-Euroopan vauraimmista maista. Se sijaitsee Euroopan unionin keskellä, ja Belgian väkiluku vaihtelee noin 11,5 miljoonan kansalaisen välillä. Tässä maassa rahapelit ovat olleet laillisia vuodesta 1851 lähtien, vaikka sillä välin on tehty lukuisia muutoksia, jotka ovat myös laillistaneet rahapelit. Hallitus valvoo alaa jatkuvasti ja tekee kaikkensa laittomien uhkapelien poistamiseksi. Tarkastelemme, miten lainsäädännön muutokset ovat kehittyneet, mikä on ollut niiden motiivina ja toimiiko 22Bet.be Belgium tässä maassa?

Rahapelien historia Belgiassa

Arkeologit ovat onnistuneet löytämään asiakirjoja, jotka osoittavat, että Belgiassa pelattiin korttipelejä ja arpajaisia jo vuonna 1300. Alueellinen arpajaiset toimivat maassa jo 1400-luvulla. Tosin nämä menneisyyden tapahtumat eivät vaikuta millään tavalla alan nykyiseen ilmeeseen. Belgia oli Alankomaiden vallan alla vuoteen 1830 asti ja itsenäistyi samana vuonna. Rahapelit laillistettiin Belgiassa vuonna 1851, jolloin arpajaiset laillistettiin. Tästä tapahtumasta vuoteen 1999 asti sillä oli erittäin huono maine. Rahapelitoimintaan liittyi jatkuvasti skandaaleja. Vuosien mittaan rahapelit kiellettiin kolme kertaa, vuosina 1872, 1902 ja 1999.

22bet Belgia

Vuonna 2019 rahapelilakiin tehtiin paljon uusia muutoksia. Muun muassa otettiin käyttöön enintään 500 euron talletusraja viikossa, belgialaiset eivät voi käyttää bonuksia kasinoilla, maksaminen pankkikortilla on mahdollista. Lisäksi belgialaiset eivät saa osallistua lisensoimattomien ulkomaisten vedonvälittäjien järjestämiin vedonlyönteihin.

Voivatko belgialaiset hyötyä 22bet Belgiasta?

Valtaosa maista kieltää lisensoimattomien vedonvälitysalustojen käytön, mutta pelaajille ei määrätä seuraamuksia. Belgian viranomaisten tapauksessa on havaittavissa siirtyminen kohti kiellon rikkomisen valvontaa. Belgialaiset voivat käyttää vain pelikomission lisensoimia alustoja. Lisäksi tämä laitos tekee jatkuvasti yhteistyötä eri laitosten kanssa voidakseen suorittaa tarkastuksia tehokkaasti. Lisäksi on lisätty niiden virkamiesten määrää, joilla on valtuudet torjua pelaajia, jotka käyttävät lisensoimattomia vedonlyöntisivustoja.

22bet Belgia

Jos pelaajan todistetaan rikkoneen lakia, hänet voidaan tuomita jopa 25 000 euron sakkoihin tai kolmeksi vuodeksi vankilaan. Pelaajille määrätyt sakot liikkuvat yleensä 500 euron tienoilla. 22bet Belgium -alustalla ei ole asianmukaista lisenssiä, jotta belgialaiset voisivat käyttää sivustoa laillisesti. Tämä estää tehokkaasti pelaajia käyttämästä näitä alustoja. Belgialaiset voivat silti rekisteröityä 22bet Belgiumiin, koska vedonvälittäjä hyväksyy heidät. Hallituksen toimet estävät tehokkaasti tämän, minkä vuoksi kiinnostus alustaa kohtaan on vähentynyt viime vuosina, vaikka tarjonta on erittäin houkutteleva.

22BET ► Lyö vetoa 22betillä 100 %:n bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker.com