Slovakia – Puola: J. Slafkovsky +0,5 maalia

FIbookmaker
15 toukokuun, 2024
22 Näkymät

Vinkkimme: Slovakian Slovakian ja Slafkovskajan välinen ottelu: Slovakia – Puola: J. Slafkovsky +0.5 maalia

15.05.2024 20:20

Slovakian jääkiekkoilijat tekevät keskiviikkona neljännen esiintymisensä tämän vuoden MM-kisoissa. Iltaottelussa he kohtaavat Ostravassa Puolan ja ovat valtavan paperisuosikin roolissa.

Slovakit lähtivät turnaukseen 4:6-tappiolla Saksalle. Sen jälkeen he kukistivat Kazakstanin 6-2 ja viimeksi voittivat jatkoajan jälkeen 5-4 vahvan Yhdysvallat, jota vastaan he tuhlasivat kolmen maalin johtoaseman.

Puolalaiset aloittivat vaivannäöllä pronssia puolustavaa Latviaa, jolle he hävisivät jatkoajalla 4:5. Elitserienin uusi tulokas hävisi sen jälkeen Ruotsille 1:5. Tiistaina he kaatuivat 2:4 Ranskalle tärkeässä pelastustaistelussa. He olivat neljä maalia jäljessä vaisulla ensimmäisellä puoliajalla ja onnistuivat kaventamaan siitä vain puolet.

Slovakit lähtevät otteluun vapaapäivän jälkeen, kun taas puolalaisilla on edessään ratkaiseva ottelu Ranskaa vastaan. Tämän tosiasian pitäisi tehdä joukkueiden välisestä laatuerosta entistäkin jyrkempi.

Slovakian suurin tähti on ykkösketjun laitahyökkääjä Juraj Slafkovsky. 20-vuotias hyökkääjä on pelannut menestyksekkään kauden NHL:ssä tehden Montrealille 20 maalia ja 30 syöttöpistettä. Hän teki jopa hattutempun Philadelphiaa vastaan viime kuussa. Canadiensin viimeisessä ottelussa hän teki maalin Detroitia vastaan. Ainoassa ennakkosuosikin ottelussa Košicesta kotoisin oleva pelaaja teki maalin amerikkalaisia vastaan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Toistaiseksi Slafkovsky on vaitonainen MM-kisoista. Puolalaisia vastaan hänellä on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa kasvavat paineet pois harteiltaan ja nousta jälleen maalintekijöiden kärkijoukkoon. Ainakin kerran tulokkaiden läpimurtopuolustusta vastaan slovakialainen runkopelaaja tulee vakuuttamaan itsensä.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker