Las Palmas – Betis: Vähemmän kuin 2.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
16 toukokuun, 2024
18 Näkymät

Meidän valintamme: Las Palmas – Betis: Maalien määrä ottelussa: Alle 2,5

16.05.2024 19:30

Las Palmas voi onnitella itseään tämän kauden aiemmasta tuloskierroksestaan, sillä tämänhetkisellä kunnolla sen Valioliigaan kuuluminen voisi muuten jäädä yhden kauden mittaiseksi asiaksi. Kotijoukkue on nimittäin hävinnyt kahdeksan kertaa peräkkäin ja tehnyt koko tuona aikana vain yhden maalin.

Lauantaina ”kanarialaiset” hävisivät Mallorcalla (0-1), pidentäen paitsi edellä mainittua tappioputkea, myös voittoa odottelua, joka on vielä kolme kierrosta pidempi (0-2-9). Toki nämä takaiskut ovat jo tehneet tuloaan sarjataulukkoon, mutta kuten jo mainittiin, Las Palmasin putoaminen ei ole vielä toistaiseksi uhkaava, sillä joukkue onnistui täyttämään mahdollisesti ratkaisevan tärkeän pistepuskan kauden alkuvaiheessa. Mikäli kotijoukkue onnistuu torstain lisäpelissä Betisiä vastaan, se voi juhlia pelastustaan, sillä se ohittaisi kahdeksanneksitoista sijalla olevan Cádizin kahdeksan pisteen päähän kahden kierroksen päähän.

Mutta Betisin on myös puolustettava etujaan torstaina. Se pelaa kolmessa viimeisessä ottelussaan siitä, pelaako se ensi kaudella Eurooppa-liigassa vai ”vain” konferenssissa. Epäsuotuisan tuloksen sattuessa se voi jopa pudota kahdeksannelle sijalle ja jäädä kokonaan ulos Euroopan cupista.

Mitä kannattaa lyödä vetoa:

Motivaatiosta huolehditaan molemmin puolin. Kolme edellistä ottelua ovat päättyneet 1-0 (kahdesti Betis, kerran Las Palmas) ja ottaen huomioon kotijoukkueen tämänhetkisen maalinteko-onnettomuuden, tämän ottelun ei voi odottaa katkaisevan trendiä. Korkeintaan kaksi maalia voi taas pudota.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker