Itävalta – Iso-Britannia: Itävalta hcp -2,5

20 toukokuun, 2024
21 Näkymät

Meidän vinkkimme: Itävalta – Iso-Britannia: Itävalta hcp -2,5

21.05.2024 12:20

Jääkiekon MM-kisat päättyvät tiistaina alkulohkoihinsa. Prahan O2-areenalla pelattava täysi ohjelma käynnistyy pian puolenpäivän jälkeen Itävallan ja Ison-Britannian välisellä yhteenotolla.

Britit jättävät jäähyväiset paitsi turnaukselle sinänsä, myös eliittisarjalle. Uudet tulokkaat ovat ainoa joukkue mestaruuskisoissa, joka ei ole tehnyt kertaakaan maalia kuudessa ottelussa. Heidän toiveensa pelastuksesta sammuivat lopullisesti maanantain 2:5-tappion jälkeen Norjalle, jonka kanssa saarelaiset olivat 13. minuutilla kolmen maalin tappiolla.

Iso-Britannia pelaa tiistain ottelun vain pakosta, mitä ei voi sanoa itävaltalaisista. He ovat edelleen sensaatiomaisesti mukana puolivälierissä voitettuaan Suomen ja Norjan seitsemällä pisteellä. He onnistuivat myös varastamaan pisteen Kanadalta, häviten puolustavalle mestarille 1:6 viimeisessä erässä, ja tarjosivat näin yhden koko mestaruuskisojen vahvimmista hetkistä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmat joukkueet lähtevät peliin täysin vastakkaisin mielin. Motivaatio on selvästi Itävallan puolella, joka esittää yllättävänkin sympaattisia esityksiä Tšekin pääkaupungissa. Minnesotan kaksikymmentäkaksivuotiaan hyökkääjän Marco Rossin ympärillä oleva joukkue ei jätä mitään sattuman varaan ja voittaa vähintään kolmella maalilla, mihin auttaa ylimääräinen vapaapäivä.