Edmonton – Florida: voittaja päätökseen – 2

FIbookmaker
13 kesäkuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Edmonton – Florida: voittaja ratkaisuun – 2

14.06.2024 02:07

Loppuottelusarja on menossa selvästi Floridan eduksi, sillä joukkue on voittanut molemmat ottelut kotonaan ja johtaa 2-0.

Florida osoitti näissä otteluissa loistavaa puolustussuoritusta päästämällä 120 minuutissa vain yhden maalin yhdelle kilpailun hyökkäävimmistä joukkueista. Se vahvistaa sen, että Panthersilla on parempi maalivahti, kun taas joukkue osaa puolustaa paremmin kokonaisuutena. Floridassa näkee, miten joukkue hyötyy siitä, että se pelasi viime vuonna finaalissa, joukkue on keskittynyt ja määrätietoinen, joukkue välttää turhia virheitä.

Edmontonilla taas on vastassaan vastustaja jonka jääkiekko ei ole heidän mieleistään, ei ole sattumaa että he ovat hävinneet Floridalle neljä kertaa tällä kaudella, ja he kamppailevat lopussa vahvaa vastustajaa vastaan. Edes suurimmat tähdet Mc Davidin johdolla eivät pääse vauhtiin, mikä vie joukkueelta uskoa menestykseen. Vain viisi kertaa NHL:n historiassa seura on pystynyt kääntämään sarjan edellä mainitussa 0-2 tilanteessa, joten epävarmuus Edmontonin pelaajien mielessä on täysin ymmärrettävää.

Kaksi edellistä ottelua olivat hyvin laihoja maalipaikkoja, tänään Oilers joutuu ottamaan riskejä ja maaleja voi tippua enemmän kuin edellisissä kaksinkamppailuissa. Kotijoukkueella on pitkään ollut laadukas ylivoimapeli, he antavat tällä kertaa Bobrovskylle muutaman maalipaikan, mutta se ei välttämättä merkitse lopputuloksen kannalta mitään.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Keskinäiset kaksinkamppailut puhuvat selvästi Floridan puolesta, vierailijat ovat paremmassa henkisessä kunnossa johdettuaan sarjaa 2-0. Panthers ei tule tällä kertaa muuttamaan pelityyliään ja voittaa kotijoukkueen kolmannen kerran. Turvallisempi vaihtoehto on lyödä vetoa kakkosesta ratkaisuun, jatkoaika mukaan lukien.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker