Pavel Slowly Snejksi Měsíček – Martin Kocián: 1

FIbookmaker
18 kesäkuun, 2024
21 Näkymät

Meidän vinkkimme: Pavel Slowly Snejksi Měsíček – Martin Kocián: 1

22.06.2024 19:50

Clash of The Stars -organisaation uusi kasvo on aikoinaan tyttöjen sydänten idoli Martin Kocián.

1990-luvun poikabändi Luneticin kiistatta tunnetuin kasvo Kociánilla on ollut vaikeat ajat, sillä hän on ollut pitkään huumeriippuvainen, ja hänellä on ollut myös velkoja. Se oli loppujen lopuksi tärkein motiivi lähteä tulevaan kaksintaisteluun Snejskin kanssa, jotta hän voisi paikata joitakin aukkoja, ja osittain tämä on toinen yritys pidättäytyä.

Martin Kocian ei ole täysin huono liikkeeltään, kuten lehdistötilaisuudessa osoitti, hänellä on edelleen nopeat jalat. Mutta siihen lienee hänen tappelutaitonsa loppu, riehakas elämä on jättänyt häneen jälkensä, hän näytti yleisesti ottaen hyvin laihalta, vaikka kuvista näkee, että ainakin käsivarsissa on vankkaa lihaksistoa. Kyseessä on myös hänen debyyttinsä häkissä, mikä saattaa vaikuttaa negatiivisesti Kocianiin loppuunmyydyn Ostrava-hallin edessä, vaikka hänellä on paljon kokemusta konserteista, mutta silloin kyse oli vain hänen (bändin) faneista.

Snejksillä sen sijaan on yleisö puolellaan ja hän nauttii lisääntyneestä huomiosta. Kuten aiemmissa kaksintaisteluissaan COTS:ssa, hän ei odottele turhaan mitään ja lentää vastustajansa päälle tuttuun tapaan. Snejks kunnostautuu sekä aggressiivisuudessa että kestävyydessä, minkä hän on osoittanut aiemmissa kaksintaisteluissa Sajmonosin ja Tadeas Ruzickan kanssa. Clashin ansiosta hän on alkanut käydä säännöllisesti kuntosalilla, joten ensimmäiseen otteluunsa organisaatiossa verrattuna hänen fyysisyytensä on huomattavasti parempi, vaikka hän ei vieläkään ole mikään urheilijan ruumiinrakenne.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Kokemus kovista otteluista, luontainen aggressiivisuus ja tahto sekä voima puhuvat kahdesta ottelijasta nuoremman Snejksin puolesta. Kocian ei näyttänyt ihanteellisessa kunnossa muutama viikko ennen ottelua, joten hän kuuluu ykköseksi arvalla.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker