Sveitsi – Saksa: voittaja Saksa-2

FIbookmaker
23 kesäkuun, 2024
25 Näkymät

Sveitsi – Saksa: voittaja Saksa-2

23.06.2024 21:00

Saksa on ensimmäisenä maana varmistanut paikkansa kahdeksannella kierroksella, Sveitsi on yhdellä jalalla mukana turnauksessa ja vain ennennäkemätön tuloskierre voi riistää siltä suoran jatkopaikan.

Avausottelussaan Skotlannin viiden maalin murskavoiton jälkeen kotijoukkue voitti Unkarin 2-0 ja sillä on mahdollisuus voittaa EM-ryhmä täydet pisteet ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2012. Kysymys on siitä, millaisella yhdellätoista saksalaiset lähtevät sunnuntaina liikkeelle. Julian Nagelsmann on kuitenkin tunnettu siitä, että hän ei mielellään tee muutoksia vakiintuneeseen kokoonpanoon, vaan pitää mielellään avainpelaajat säännöllisessä ottelurytmissä. Etenkin kolmikko Florian Wirtz, Jamal Musiala, Toni Kroos on pelannut hienon turnauksen. Kaksi ensin mainittua ovat suurten urien kynnyksellä, kun taas Kroos hyvästelee maajoukkueuransa kotimaan mestaruuskisoissa.

Sveitsi pelaa pragmaattisesti, hyvä ensimmäinen puoliaika riitti avausvoittoon Unkarista (3-1), mutta lopussa turvauduttiin 1-1-tasapeliin Skotlannin kanssa. Xherdan Shaqiri puolestaan teki viidennen maalinsa EM-kisoissa ja on ainoa pelaaja, joka on tehnyt maalin kaikissa kolmessa viimeaikaisessa EM-kisassa ja kolmessa viimeisessä MM-kisassa.

Sveitsiläiset ovat muutoin viime EM-kisojen tasapelikuningas, sillä he ovat jakaneet pisteet seitsemässä edellisessä 12 ottelussaan EM-kisoissa ja ottaisivat tasapelin sunnuntaina. Voitto merkitsisi lohkon kärkipaikkaa, mutta saksalaiset ovat hyvässä vireessä, joukkueessa on hyvä tunnelma ja pelaajat nauttivat fanien tuesta.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vaikka Sveitsi ei olekaan hävinnyt kolmea viimeistä peliään, puhuu kokonaistilanne selvästi Saksan (36-8-9) puolesta, joka parantaa sitä sunnuntaina Frankfurtissa.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker