Shnaider D. – Navarro E.: 1

FIbookmaker
28 kesäkuun, 2024
14 Näkymät

Meidän valintamme: Shnaider D. – Navarro E.: 1

28.06.2024 14:00

Kaksikymmenvuotias Diana Snyder on vauhdissa. Viime viikolla hän eteni Birminghamissa puolivälieriin, ja tällä viikolla Bad Homburgissa hän pääsi jopa välieriin. Saksalaisella nurmella hän otti erittäin mielenkiintoiset päänahat Angelique Kerberistä, Dajana Jastremskasta ja Paula Badosasta. On ilmeistä, että aggressiivinen pelityyli, jossa pelataan kovilla lyönneillä peruslinjalta nurmella, on tuottanut tulosta.

Lisäksi nuori lyöjä on läpäissyt Bad Homburgin turnauksen toistaiseksi häviämättä sarjaa, mikä alkaa tehdä hänestä turnauksen tummaa hevosta. Puolivälierissä hän kohtaa kuitenkin toistaiseksi kovimman vastustajansa, maailmanlistan 19. Emma Navarron. Amerikkalainen viimeisteli Katerina Siniakovan mailan ensimmäisellä kierroksella viime viikolla Berliinissä. Hänellä on ollut tähän mennessä helppo arvonta tällä viikolla Bad Homburgissa Jaqueline Cristianon ja Peyton Stearnsin muodossa, ennen kuin Caroline Wozniacki pudotti hänet puolivälierissä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

20-vuotias Shnaider on yksi niistä pelaajista, jotka voivat tulevaisuudessa saavuttaa suuria asioita WTA-piirillä. Tämän vuoden Hua Hinin turnauksen voittaja pääsee ensimmäiseen nurmikenttäfinaaliinsa.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker