Espanja – Georgia: voittaja Espanja/enemmän kuin 2.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
30 kesäkuun, 2024
16 Näkymät

Espanja – Georgia: voittaja Espanja/yli 2,5 maalia ottelussa

30.06.2024 21:00

Kahdeksasta välieräottelusta Espanja on suurin suosikki kohtaamaan Transkaukasian sensaatio Georgia Kölnissä.

La Roja oli ainoa joukkue, joka selviytyi lohkosta sataprosenttisesti ja päästämättä maaliakaan. Täydellä kokoonpanolla se kaatoi Kroatian 3-0 ja Italian 1-0, ja vaihtopelaajien kanssa se voitti Albanian 1-0. Ennen turnauksen alkua Espanjaa ei pidetty yhtenä kuumimmista mestaruushaastajista, mutta se näytti parasta jalkapalloa lohkovaiheessa. Joukkueen peli on nopeaa, mielikuvituksellista, kaikki pelaajat ovat liikkeellä, ja avausottelua Kroatiaa vastaan lukuun ottamatta se ei anna vastustajalleen mahdollisuuksia.

Espanjalaiset eivät aliarvioi mitään, he valmistautuvat rehellisesti Georgiaan, valmentaja Luis de la Fuente sanoi lehdistötilaisuudessa kunnioittavansa vastustajaa. Ranskan valmentajan Willy Sagnolin joukkue onnistui ottamaan kaiken irti minimistä debyytissään EM-kisoissa. Avausottelunsa Turkille kärsityn 1-3-tappion jälkeen se pääsi onnekkaasti 1-1-tasapeliin Tšekin kanssa ja sai sitten kiinni Portugalin (2-0), joka oli jo varmistanut karsintansa ja joka Ronaldoa lukuun ottamatta aloitti enemmän tai vähemmän vaihtopelaajilla.

Tshekkijoukkueeseen verrattuna georgialaiset ovat yksilöllisesti parempia, toisin kuin meillä heillä on eropelaajia, jotka pystyvät menemään yksi vastaan yksi ja viimeistelemään tarkasti. Eikä se ole vain Kvaratskhelia tai Mikautadze, turnauksen paras maalintekijä kolmella maalilla.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Joukkueet tuntevat toisensa erinomaisesti, sillä ne ovat kohdanneet kahdessa viimeisessä karsintaottelussa, ja kaikki neljä ottelua espanjalaiset ovat voittaneet (2:1, 4:0, 7:1, 3:1), ja jokaisella kerralla on tehty vähintään kolme maalia. Voit lyödä vetoa tästä vaihtoehdosta nyt.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker