Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 peliä.

FIbookmaker
3 heinäkuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 peliä

03.07.2024 17:15

Elise Mertens suoritti tänä vuonna koko nurmiosuuden, mutta huonoin tuloksin. Hän voitti vain kaksi ottelua kolmessa turnauksessa, kun hän perui ottelunsa Birminghamissa ja Eastbournessa epäsuotuisissa olosuhteissa altavastaajana. Lisäksi Wimbledonissa hän jäi niukasti jatkosta toiselle kierrokselle Japanin Nao Hibinin voittaessa. Hänen esityksensä tämän vuoden nurmikaudella ovat jokseenkin yhdenmukaisia hänen yleisen ei-niin-hyvän kuntonsa kanssa koko vuoden ajan.

Keskiviikkona hänen vastustajansa Wimbledonin toisella kierroksella on 21-vuotias Emma Raducanu, joka jätti viime vuoden suurelta osin väliin molempiin ranteisiin tehtyjen leikkausten jälkeen ja yrittää tänä vuonna palata askel askeleelta maailman top 100:n joukkoon. Ruohonjuuritaso on ollut hänelle suhteellisen hyvä. Hän pääsi Nottinghamissa välieriin ja päätti Eastbournen kenraaliharjoituksen puolivälieriin. Molemmissa turnauksissa hän hävisi myöhemmille mestareille Katie Boulterille ja Daria Kasatkinalle.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Raducanu on erittäin hyvässä kunnossa nurmella ja osoittaa, että brittinä hän rakastaa pintaa. Belgialainen Mertens taas on etsinyt itseään koko kauden ja saanut hyviä tuloksia. Raducanu voittaa tasoituksen.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker