Collins D. – Haddad Maia B.: 1

FIbookmaker
6 heinäkuun, 2024
16 Näkymät

Meidän valintamme: Collins D. – Haddad Maia B.: 1

06.07.2024 14:00

Amerikkalainen Danielle Collins lopettaa uransa tänä vuonna, ja on kuin päätös olisi vapauttanut hänet kaikista estoista. Hän on pelannut elämänsä tennistä kentillä, kerännyt paljon voittoja ja titteleitä ja on myös Wimbledonin pimeä hevonen. Vaikka hän ei ole koskaan loistanut nurmella ja hänen paras tuloksensa All England Clubilla on tähän mennessä ollut kolmas kierros, tänä vuonna hänen tähtäimessään on kahdeksas kierros. Hän ei ole hävinnyt sarjaa kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, ja nyt hän kohtaa brasilialaisen Beatriz Haddad Maion.

Tämä pelaaja ylsi viime vuonna Wimbledonin kahdeksanvälieriin ja odotettiin innolla, miten hän pelaisi tänä vuonna. Mutta hän ei ole pärjännyt hyvin nurmella. Berliinissä hän jäi avauskierrokselle, Bad Homburgissa kahdeksannelle kierrokselle, ja Wimbledonissa hän oli hieman onnekas, kun Camila Osorio katkaisi hänet vain kolmen pelin jälkeen toisella kierroksella. Lisäksi Haddad Mai ei ole ollut hyvässä kunnossa koko kauden aikana, ja hän on voittanut vain 18 ottelua 35:stä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Collins laskee uransa viimeisiä viikkoja ja kuukausia. Hänellä on fantastista aikaa, ja voit odottaa sen näkyvän nyt All England Clubilla. Lauantaina hän pääsee ensimmäistä kertaa välieriin.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker