Paradeiser R. – Torres D.: 1

FIbookmaker
12 heinäkuun, 2024
16 Näkymät

Paradeiser R. – Torres D.: 1

20.07.2024 18:00

Oktagon 59 lupaa hienoa spektaakkelia, jota koristavat lähinnä Slovakian ässien taistelut. Suurin on tällä hetkellä hallitseva kevyen sarjan mestari Rony Paradeiser. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan puolusta vyötään, vaan ottelee Gamechanger-pyramidissa Daniel Torresia vastaan.

Kaksintaistelusta on luvassa huippuluokan spektaakkeli, sillä itävaltalainen ottelija on kokenut ottelija loistavalla recordilla (15-5). Torres on ottellut arvostetuissa organisaatioissa kuten PFL:ssä tai KSW:ssä, ja Puolassa hän on kohdannut ehdottomia huippuottelijoita kuten Parnasse, Szymanski tai Mankovski.

Tucanao on ennen kaikkea pystyottelija, jolla on hyvä silmä ja joka on äärimmäisen nopea, mutta hän menettää yli kymmenen senttiä Paradeiseriä vastaan, mikä on aina osittainen haitta. Vastustaja pystyy pitämään hänet etäisyydellä, Torres joutuu lyhentämään etäisyyttä, jolloin hän asettaa itsensä suuremmalle vaaralle joutua uhatuksi. Lengalia vastaan viimeisessä erässä hän näytti huikeaa lyöntien ja potkujen kadenssia, mutta ei pystynyt viimeistelemään vastustajaansa ennen aikarajaa, mikä on osittainen miinus.

Rony Paradeiser taas on ottelussa valtava ja hänellä on voimaetu, jonka hän voisi kääntää sekä kanveesissa että mahdollisesti maassa. Hän nauttii myös standupista, mutta on pystynyt kiristämään jo kolme vastustajaa eikä epäröi, jos tilaisuus tulee.

Odotettavissa on kuitenkin shootout täynnä lyöntejä ja potkuja, varsinkin ensimmäisessä erässä se tulee lentämään. Torres tulee lentämään slovakialaisen ottelijan kimppuun, mutta gbeliläinen on taktisesti kypsä ottelija, joka kehittyy koko ajan. Hän voitti edellisen ottelunsa Korkmazia vastaan pistein ja on kaiken kaikkiaan kuuden voiton putkessa peräkkäin, mikä vain vahvistaa hänen edistymistään. Paradeiserilla on vahva pää, mikä liittyy itseluottamukseen, jonka hän on saanut kahden viime vuoden aikana. Niinpä hän lähtee otteluun oikeutetusti ennakkosuosikkina.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Rony Paradeiser on ottelussa pidempi ja painavampi, hän ratsastaa tällä hetkellä voittojen aallonharjalla ja hänellä on koko Bratislavan stadion selässään, mikä on valtava lisämotivaatio. Tällaisella kortilla hänen tappionsa olisi yllätys, vaikka on selvää, että MMA:ssa yksittäinen lyönti voi ratkaista ottelun.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker