Alcaraz C. – Djokovic N.: voittaja Djokovic

FIbookmaker
14 heinäkuun, 2024
15 Näkymät

Meidän valintamme: Alcaraz C. – Djokovic N.: voittaja Djokovic

14.07.2024 15:00

Vaikka Wimbledonin naisten kaksinpelin finaalissa on yllättävä kokoonpano, sunnuntain miesten kilpailun huipennus tarjoaa odotetun ja murskaavan uusinnan viime vuoden finaalista, jossa Carlos Alcaraz kukisti Novak Djokovicin 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4 neljän tunnin ja 43 minuutin kestäneen eeppisen viiden erän taistelun jälkeen ja vei tältä Grand Slamin.

Serbi hallitsi viime vuonna kolmea muuta major-turnausta, ja häneltä jäi vain Wimbledonin pokaali, jonka hän oli aiemmin voittanut seitsemän kertaa. Tänä vuonna hän ei ole vielä voittanut Big Four -turnausta, mitä hän on tehnyt vain kolmentoista edellisen vuoden aikana, mikä päättyi kyynärpääleikkaukseen vuonna 2017. Tänä vuonna hänelle jouduttiin leikkaamaan polvi (meniskirepeämä), jonka hän loukkasi Roland Garrosissa. Djokovic teki kuitenkin salamannopean paluun ja eteni polvi sidottuna kymmenenteen ruohon grand slam -finaaliinsa.

Alcaraziin verrattuna hän myös säästi enemmän energiaa, sillä hän vietti kentällä kolme tuntia vähemmän aikaa. Viidessä kaksintaistelussa hän hävisi vain kaksi sarjaa toisella ja kolmannella kierroksella, ja hän sai puolivälierissä vapaapelin De Minaurin vetäydyttyä. Hän hallitsi kahta viimeistä otteluaan Runea ja Musettia vastaan ja menetti syöttönsä vain kahdesti perjantain välierässä.

Espanjalainen hikoili paljon enemmän matkalla finaaliin. Hän voitti Tiafoen 3. kierroksella viiden erän taistelun jälkeen ja hävisi kaikissa kolmessa seuraavassa ottelussaan yhden erän, vaikka hallitsikin niitä enemmän tai vähemmän toisessa vaiheessa. Joka tapauksessa viime vuoden Wimbledonin mestaruusjuoksuun verrattuna ero on huomattava, hän hävisi vuosi sitten vain kaksi sarjaa edetessään finaaliin ja näytti suvereenimmalta.

Djokovicin syöttö, joka on ratkaiseva nurmella, on tänä vuonna varmempi kuin Alcarazin. Ero on lähinnä ensimmäisen syötön onnistumisprosentissa (82 % vs. 72 %). Serbi antoi vastustajalleen vain 14 murtomahdollisuutta ja menetti syöttönsä yhdeksän kertaa, kun taas espanjalainen torjui 43 murtopistettä ja menetti syöttönsä 19 kertaa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vedonvälittäjät suosivat Alcarazia, mutta ottelusarjassa Djokovic (3-2, sarjat 10-7, pelit 95-79) on edelleen lievästi etulyöntiasemassa, ja hän tavoittelee sunnuntaina All England Clubilla 25. major-voittoaan, jolla hän ohittaisi Australian Margaret Courtin kaikkien aikojen ennätyksen. Kertoimet huomioon ottaen kannattaa veikata serbin puolesta. Ottelu on tarjolla BetBuilderissa.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker